Η Nokia παρουσιάζει το Nokia 105

03:16 27/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Nokia προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Nokia 105, τελευταία προσθήκη στη γκάμα των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας. Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε cyan και μαύρο, ενώ έχει έγχρωμη οθόνη, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κινητά της κατηγορίας του.
Διάδοχος του εξαιρετικά πετυχημένου Nokia
1280, οι πωλήσεις του οποίου ξεπέρασαν τα εκατό εκατομμύρια τεμάχια, το Nokia 105 έχει σχεδιαστεί με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάποιον που αποκτά το πρώτο του τηλέφωνο, καθώς έρχεται εφοδιασμένο με λειτουργίες απαραίτητες στην καθημερινή ζωή, όπως το ραδιόφωνο FM, το φωνητικό ρολόι και φακό.

Το πληκτρολόγιο του Nokia 105 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό, ενώ ο χρόνος μεταξύ δύο φορτίσεων της μπαταρίας μπορεί να ξεπεράσει τον ένα μήνα. Ιδανικό και για το ρόλο μιας αξιόπιστης εφεδρικής συσκευής, το Nokia 105 μπορεί να χρησιμοποιείται και όποτε θέλουμε να αφήνουμε το smartphone στο σπίτι.

Τολμηροί χρωματισμοί και χρήσιμα εργαλεία
Εφοδιασμένο με έγχρωμη οθόνη true color 1.45’’ και φιλικό προς το χρήστη interface, το Nokia 105 δέχεται μονή SIM και προσφέρεται με τα εξής χρήσιμα εργαλεία και χαρακτηριστικά:

- Ραδιόφωνο FM*, προ-εγκατεστημένα παιχνίδια (έως πέντε), ξυπνητήρι με πολλές λειτουργίες, φωνητικό ρολόι και φακό.
-Υπηρεσία Nokia Life** για συμβουλές σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας
- Χρόνος αναμονής: έως 35 ημέρες
- Χρόνος ομιλίας: έως 12.5 ώρες

«Χάρη στους τολμηρούς χρωματισμούς και τον όμορφο, απλό σχεδιασμό του, το Nokia 105 είναι μια συσκευή που ξεχωρίζει, σε μια κατηγορία τιμής που επιτρέπει να το αποκτήσουν οι περισσότεροι καταναλωτές σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», δήλωσε ο κ. Timo Toikkanen, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στο τμήμα Mobile Phones της Nokia. «Αποτελεί φυσικό διάδοχο του Nokia 1280, μιας συσκευής η οποία βοήθησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να εξοικειωθούν με την ποιότητα και τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει πίσω από κάθε προϊόν με το σήμα Nokia

Tο Nokia 105 διατίθεται σε μαύρο και cyan, με προτεινόμενη τιμή 15 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και επιδοτήσεις. Η διάθεση του ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2013 από την Κίνα, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, τη Ρωσία, το Βιετνάμ και άλλες αγορές της Αφρικής, της Ασία-Ειρηνικού, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα