Δύο βραβεία απέσπασε η Linakis Digital στα ΕΒΓΕ

12:19 16/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Δύο σημαντικά βραβεία design απέσπασε η Linakis Digital στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), που διοργανώθηκαν την Πέμπτη 10 Απριλίου. Οι διακρίσεις αφορούν σε έργα της εταιρείας για το Homo Travellus και την Τράπεζα Πειραιώς, όπου απέσπασε έπαινο και βραβείο, αντίστοιχα.

Ο έπαινος για το Homo Travellus αφορά σε αφίσες που δημιουργήθηκαν για να επικοινωνήσουν την πρωτοποριακή φιλοσοφία συνεντεύξεων,
που έχουν ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό ταξιδιών στα μέτρα του πελάτη. Οι αφίσες αποτυπώνουν γενικές εμπειρίες ταξιδιού στις τέσσερεις γωνιές του κόσμου – στις τέσσερις γωνίες του χαρτιού, αφήνοντας τον κενό χώρο στη μέση για να ταξιδέψει το μυαλό.

Στην κατηγορία «Γραφήματα» η Linakis Digital απέσπασε το βραβείο για το έργο της Τράπεζας Πειραιώς, που αφορά σε infographics για τα οικονομικά και εταιρικά στοιχεία του Ομίλου Πειραιώς. Ο επισκέπτης ανακαλύπτει με το scroll προς τα κάτω, σε μια σελίδα, να ζωντανεύουν μέσα από αλληγορικά σχήματα, φόρμες και έννοιες, τα σπουδαιότερα οικονομικά και εταιρικά στοιχεία της Τράπεζας.

Η Linakis Digital πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων έργων για το internet, εστιάζοντας σε state-of-the-art online υπηρεσίες από το σχεδιασμό και το creative design μέχρι το development και το digital marketing. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα