Διαγωνισμός από το πατάρι του Techblog, Κερδίστε δύο gadget για να βλέπετε TV σε smartphone και tablet

Μεγάλος Διαγωνισμός από το πατάρι του Techblog με δώρο δύο χρήσιμα gadgets για να βλέπετε ψηφιακή τηλεόραση DVB-T στο smartphone ή το tablet σας! Κερδίστε το Tivizen Dongle συμβατό με iPhone και iPad αλλά και το Tivizen Wi-Fi συμβατό

με οποιαδήποτε συσκευή έχει Wi-Fi. Πρόκειται για κεραίες λήψης ψηφιακής TV και δεν απαιτούν τη σύνδεση στο ίντερνετ!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα Tivizen Dongle και ένα Tivizen Wi-Fi (δύο νικητές, από ένα δώρο) θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέροντας ποιο από τα δύο θα θέλατε.
2. Να μας στηρίξετε κάνοντας +Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με τους περισσότερους fans και τις περισσότερες δοκιμές σε smartphones και tablets!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Keywords
Τυχαία Θέματα