Oracle Day 2011 Athens

14:50 20/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Σε συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου Oracle OpenWorld 2011 που διοργανώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, η Oracle οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για την ευρείας μορφής επίδειξη των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν στην Καλιφόρνια.
Οι εκδηλώσεις Oracle Day, υπό το γενικό τίτλο «Μεγαλύτερη εξειδίκευση, περισσότερη καινοτομία, περισσότερη διορατικότητα», θα διεξαχθούν σε 30 πόλεις στην ανατολική και κεντρική ευρώπη.

Στην Αθήνα
η εκδήλωση Oracle Day θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής (8.00-17.30).

Κάθε εκδήλωση θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να γνωρίσουν καλύτερα οι υπάρχοντεÏ! ‚ και οι μελλοντικοί πελάτες της Oracle τους τρόπους με τους οποίους η δύναμη της απλότητας μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία. Θα παρουσιαστούν:

- Οι τελευταίες εξελίξεις στις λύσεις της Oracle για υπολογιστικά συστήματα σε περιβάλλον δημόσιου και ιδιωτικού cloud

- Βέλτιστες πρακτικές και μελέτες περιπτώσεων σχετικά με την υλοποίηση μιας πλήρως ενοποιημένης σειράς προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί

- Όλα όσα θέλετε να μάθετε σχετικά με τις πλήρως ενοποιημένες και ανοικτές επιχειρηματικές εφαρμογές

- Τα πιο πρόσφατα επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρηματικού μετασχηματισμού

- Νέοι τρόποι μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας του IT και αύξησης της αξίας για την επιχείρηση

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την κα. Ε. Διαμαντή (τηλ. 210 6789200, [email protected]).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Platinum: Intel, Gold: Atos Origin, Deloitte, Ericsson, Intracom IT Services και Uni Systems, Silver: Cognity, Bronze: PWC, Softecon Enterprise, Επικοινωνίας: ICT Plus, IT Security, Κέρδος, NetFax και Supply Chain & Logistics

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα