Άνοιξε το ανακαινισμένο καταστήμα της Κωτσόβολος στη Νέα Ιωνία

00:15 20/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, συνεχίζοντας δυναμικά το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους €15 εκατομμυρίων, μέρος του οποίου αποτελεί και η αναβάθμιση των καταστημάτων της, παρέδωσε στο καταναλωτικό κοινό το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 271, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 στις 09.00.
Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς το πρωί για να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές και την άριστη εξυπηρέτηση που η Κωτσόβολος προσφέρει πάντα στους πελάτες της.

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στη Νέα Ιωνία, έχει έκταση 735 τετραγωνικών μέτρων σε 3 επίπεδα και ξεχωρίζει για το πρωτοπόρο design του. Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια μάλιστα, ξεκινά ένα τριήμερο ειδικών προνομιακών τιμών και ευκαιριών για όσους το επισκεφθούν για τις αγορές τους.

Μερικές από τις μοναδικές αυτές προσφορές είναι:

- Τηλεόραση Sony 32’’, full HD από € 449 μόνο € 349

- Πλυντήριο Indesit: ενεργειακής κλάσης Α, από € 399 μόνο € 279

- GPS, με οθόνη 4,3’’ , από € 79,99 μόνο € 49

- Φωτογραφική μηχανή 3D Sony 12,2 megapixels, από € 299 μόνο € 125

Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος της Κωτσόβολος στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South East Europe κ. Chris Matthews δήλωσε: «Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, η Κωτσόβολος τολμά και επενδύει στην καινοτομία, την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και τις πολύ χαμηλές τιμές συνεχίζοντας δυναμικά το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €15 εκατομμυρίων που ανακοινώσαμε την περσινή χρονιά. Σήμερα παραδίδουμε στους καταναλωτές έναν πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο χώρο στη Νέα Ιωνία, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε σημαντικά την εμπειρία αγορών των πελατών μας προσφέροντας επιπλέον προστιθέμενη αξία στις πολύ χαμηλές τιμές μας, την τεράστια ποικιλία προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση Κωτσόβολος. Εύχομαι σε όλους τους καταναλωτές καλές αγορές!»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Keywords
Αναζητήσεις
κωτσοβολοσ νέα ιωνία, ν ιωνια kotsovolos
Τυχαία Θέματα