addyourad.gr: διαφημιστείτε μόνοι σας

21:46 19/5/2011 - Πηγή: PC Nea
To addyourad.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη ενός one-stop ιστότοπου, ο οποίος θα παρουσιάζει κάθε λογής διαφήμιση που θα αφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, καινοτόμες ή μη και έχουν παρουσία στον ελληνικό ιστό και όχι μόνο. "Addyourad" με λίγα λόγια σημαίνει «πρόσθεσε τη διαφήμισή σου» εύκολα, κατανοητά, άμεσα και γρήγορα.

Το addyourad.gr προσφέρει υπηρεσίες αυτοεξυπηρετούμενης διαφήμισης (self-service advertisement) σε συνεργασία με την υπηρεσία AdTaily.com.

Το σημείο - κλειδί, όμως,
είναι ότι ο διαφημιζόμενος μπορεί να ανεβάσει τη διαφήμισή του μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία και με μερικά μόνο κλικ του ποντικού καθώς και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας μπορεί να τη δει online.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληροί τους όρους χρήσης και να έχει πληρώσει το ανάλογο κόστος για το χρονικό διάστημα που επιθυμεί να διαφημιστεί. Το τελευταίο είναι ίσως και ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας που παρέχει το addyourad.gr, καθώς ο διαφημιζόμενος μπορεί να επιλέξει τον χρόνο διαφήμισης φυσικού ή νομικού προσώπου, ο οποίος κυμαίνεται από 1 ημέρα ως 60 ημέρες, πληρώνοντας το ανάλογο ποσό.

Αν θεωρείται αυτή την πρακτική ενδιαφέρουσα μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://addyourad.gr για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα