O Στέφανος Καράγκος της XPLAIN προσκεκλημένος ομιλητής και συντονιστής στο παγκόσμιο Conference “Shopping Malls 2014”

18:35 10/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την XPLAIN, κορυφαίο Digital Marketing Agency με εξειδίκευση στο Social Media, Content & Word of Mouth Marketing, καθώς ο ιδρυτής της, Στέφανος Καράγκος, είναι επίσημος προσκεκλημένος ως ομιλητής αλλά και συντονιστής στο παγκόσμιο συνέδριο "Shopping Malls 2014", το οποίο θα διεξαχθεί στις 9-10 Απριλίου στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας.

Ως διεθνούς φήμης Social Web Εxpert με έμφαση στην Ανάπτυξη Στρατηγικών Social Business,
ο Στέφανος Καράγκος επελέγη από τους διοργανωτές του "Shopping Malls 2014" για να μιλήσει σχετικά με το πως το Social Web και το Mobile διαμορφώνουν ένα νέο πρωτοποριακό Business Model για το Experience Marketing σε μεγάλα Eμπορικά Kέντρα. Επιπλέον, οι διοργανωτές του συνεδρίου, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα του στον χώρο, ζήτησαν να συντονίσει και ολόκληρη την ενότητα Marketing της δεύτερης ημέρας.

Ως ενεργό μέλος της Word of Mouth Marketing Association (WoMMA), ο Στέφανος Καράγκος προσκαλείται συχνά ως ομιλητής σε σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως. Οι παρουσιάσεις του έχουν κερδίσει διθυραμβικά σχόλια διεθνώς από αυθεντίες του Social Web όπως ο Michael Brito της Edelman και έχουν φιλοξενηθεί σε blog κολοσσών του χώρου όπως η Hootsuite.
Το πρωτοποριακό περιεχόμενο της XPLAIN έχει αναγνωριστεί επίσημα τόσο από το SlideShare όπου οι παρουσιάσεις της ανακηρύχθηκαν στο Top 1% από πλευράς θέασης παγκοσμίως για το 2013, όσο και από μεγάλες εταιρίες του Inbound Marketing όπως το Hubspot.

Η XPLAIN είναι ένα από τα σημαντικότερα Digital Marketing Agencies με ραγδαία ανάπτυξη σε μια πληθώρα αγορών. Έχει συνεργαστεί με πολυεθνικούς και τοπικούς πελάτες σε πολλές χώρες και έχει τιμηθεί με σειρά αναγνωρίσεων και βραβείων. Η πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με το Baneasa Shopping City του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, έχει προσφέρει βαθιά και δοκιμασμένη γνώση στο κομμάτι του Experience Marketing.

Το παγκόσμιο συνέδριο "Shopping Malls 2014" διοργανώνεται από την Trueventus, τον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο οργανισμό business information στην Ασία. Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 200 ανώτατα στελέχη από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ασίας, της Αυστραλίας, της Ευρώπης και των Η.Π.Α. και να προσελκύσει διεθνώς τα φώτα της δημοσιότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα