Αύξηση κερδοφορίας και πιο "πιστό" πελατολόγιο με τις λύσεις της Megasoft

18:05 8/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Κοντά στους πελάτες της και στους επαγγελματίες της μικρής λιανικής που ψάχνουν μια αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση της επιχείρησής τους βρέθηκε η Megasoft στα πλαίσια της έκθεσης Mini Market και Περίπτερο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Η εταιρεία
παρουσίασε τις νέες πρωτοποριακές δυνατότητες στη διαχείριση του περιπτέρου και του mini market που πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις! Παράλληλα, κατέγραψε τα σχόλια των πελατών της που επισκέφτηκαν το stand της εταιρίας, τα οποία είχαν, κυρίως, να κάνουν με το πόσο έχει συμβάλει η εφαρμογή στον έλεγχο προσωπικού και ταμείου, στη διαχείριση των παραγγελιών, στην απογραφή και την παραλαβή των ειδών και στη βελτίωση όλων των καθημερινών λειτουργιών.

Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έκαναν, στην πλειοψηφία τους, στο πόσο έχουν αναπτύξει τις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες τους, που είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα μίας επιχείρησης μικρής λιανικής, εφόσον χρησιμοποίησαν τις διαχειρίσεις Loyalty card, Εκπτώσεις και Ομαδική αποστολή SMS και είδαν το πελατολόγιο τους να γίνεται πιο σταθερό και τα κέρδη τους να αυξάνουν!

Τα μηνύματα που προέκυψαν από την έκθεση θα καλυφθούν από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα