LEAF by Skroutz: Tο νέο fashion app για «βόλτες» στις βιτρίνες των e-shops

17:09 9/12/2015 - Πηγή: PC Nea
To LEAF by Skroutz είναι μία νέα mobile fashion εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του online shopping που θέλουν να ανακαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να εμπνέονται
ιδέες και καθημερινούς συνδυασμούς και να «χαζέυουν» στις ψηφιακές βιτρίνες των ηλεκτρονικών καταστημάτων για να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους.

Το LEAF περιλαμβάνει μοναδικές συλλογές με χιλιάδες επιλεγμένα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα, τα οποία παρουσιάζονται στη λογική των “Collections” μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής και είναι διαθέσιμα στα fashion e-shops του www.skroutz.gr.

Με έμφαση στην “stumble” φιλοσοφία του, το LEAF by Skroutz διαθέτει λιτή σχεδίαση και πιο άμεση απόκριση χάρη στις swipe λειτουργίες, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει απλά και γρήγορα τα σχέδια και τα προϊόντα που του αρέσουν, να τα προσθέσει στα “Αγαπημένα” του και στη συνέχεια να τα αποκτήσει με λίγα clicks, όταν και όποτε θέλει, on-the-go!

Προς το παρόν το LEAF είναι διαθέσιμο στο Google Play Store για Android συσκευές και περιμένει τους λάτρεις του fashion online shopping να το ανακαλύψουν!
Keywords
Τυχαία Θέματα