Get Extra Guarantee από το www.getitnow.gr

01:15 13/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Το www.getitnow.gr προσφέρει αποκλειστικά για τους πελάτες του την υπηρεσία Get Extra Guarantee.Πιο συγκεκριμένα, στις αγορές προϊόντων τεχνολογίας όπως laptops, κινητά και τηλεοράσεις από το www.getitnow.gr ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επέκτασης της αρχικής εγγύησης του προϊόντος για ένα χρόνο μετά τη λήξη της εγγύησης κατασκευαστή, με πρόσθετο κόστος μόνο 19,90 ευρώ, ανεξάρτητα από
τιμή του προϊόντος.

Στην ευρύτερη αγορά των retailers, το www.getitnow.gr διαθέτει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε laptops, κινητά τηλέφωνα και σκληρούς δίσκους, αποδεικνύοντας με έμπρακτο τρόπο ότι αποτελεί ήδη τον κορυφαίο ηλεκτρονικό προορισμό για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας, που αναζητούν έξυπνες και ενημερωμένες αγορές.

Επιπλέον, μέσα από ένα δίκτυο 31 φυσικών σημείων εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει στους πελάτες του άμεση πρόσβαση. Επίσης, χάρη στις μοναδικές interactive υπηρεσίες Live help (Click2Call και Click2Chat) που διαθέτει το site, οι επισκέπτες μπορούν να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε χρειαστούν, κάθε στιγμή της ημέρας.

Παράλληλα με τις συνεχείς καινοτομίες του getitnow, από την Τετάρτη 8 Απριλίου ξεκίνησε και η προβολή της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας σε τηλεόραση, digital και ambient Media προσεγγίζοντας με τους πιο δημιουργικούς τρόπους το καταναλωτικό κοινό. Βασικός στόχος της επικοινωνιακής καμπάνιας είναι η προβολή της τεράστιας γκάμας σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το site, με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα