Canon DR-6030C: σαρωτής μικρών διαστάσεων και υψηλών επιδόσεων

23:50 12/4/2011 - Πηγή: PC Nea
H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει το νέο σαρωτή A3 imageFORMULA DR-6030C που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οργανισμούς και εταιρείες παροχής υπηρεσιών σάρωσης. Ο DR-6030C ξεχωρίζει χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και χάρη στην τεχνολογία που ενσωματώνει η οποία εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα σάρωσης.


Χάρη στη βελτιωμένη ταχύτητα σάρωσης, που φτάνει έως 60 σελ./λεπτό (80 σελ./λεπτό
στην κατάσταση οριζόντιου προσανατολισμού), ο imageFORMULA DR-6030C προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα από το προκάτοχό του μοντέλο, τον σαρωτή DR-5010C και αποτελεί μια εξίσου οικονομική πρόταση για τον επαγγελματία.

Η σχέση τιμής/απόδοσης αποτελεί το βασικό του πλεονέκτημα και ο DR-6030C συγκαταλέγεται μεταξύ των μικρότερων και ενεργειακά αποδοτικότερων σαρωτών A3 για εργασίες μεγάλου όγκου. Η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, η μεγάλη ταχύτητα σάρωσης και η υψηλή ποιότητα επεξεργασίας εικόνας τον καθιστούν ιδανικό για πολυάριθμα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Η ειδική σχεδίαση για είσοδο/έξοδο του χαρτιού από την εμπρός πλευρά και η διαδρομή χαρτιού σχήματος U αυξάνει την παραγωγικότητα σε περιβάλλοντα με αυξημένες ανάγκες διαχείρισης έντυπου υλικού τον κάνουν να ξεχωρίζει ως την πλέον ιδανική λύση για επιτραπέζια χρήση σε τμήματα και απομακρυσμένα παραρτήματα επιχειρήσεων και οργανισμών. Ο αξιόπιστος μηχανισμός τροφοδοσίας και μεταφοράς χαρτιού εγγυάται τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές για ευρεία γκάμα εγγράφων, στα οποία περιλαμβάνονται υλικά μεγέθους A3, πλαστικές κάρτες και έγγραφα με μήκος έως 3 μ.

Η δυνατότητα επιλογής της ‘ευθύγραμμης’ διαδρομής χαρτιού επιτρέπει τη σάρωση εγγράφων με εξαιρετικά μεγάλο πάχος, όπως κάρτες ή έντυπα πολλαπλών αντιγράφων. Επιπλέον, ο DR-6030C είναι πλήρως συμβατός με τη Μονάδα Επίπεδης Σάρωσης 101 της Canon, για το χειρισμό εγγράφων με μη-στάνταρ μεγέθη, όπως βιβλία και διαβατήρια.

Ο κύριος Σωκράτης Σιγάλας, Διευθυντής του Τμήματος Marketing του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου & Πληροφορικής της Intersys, αναφέρει, “Οι ανάγκες του πελατολογίου μας εξελίσσονται συνεχώς, ενώ πολλές φορές δέχονται ισχυρές πιέσεις για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους. Ο DR-6030C αποτελεί μια λύση μικρών διαστάσεων που καλύπτει τις ανάγκες οργανισμών οι οποίοι χειρίζονται μεγάλο όγκο πληροφοριών, όπως τράπεζες, τοπικές κρατικές υπηρεσίες ή γραφεία αρχειοθέτησης, αλλά και αρκετά απλή για γραφεία μικρότερου μεγέθους που χρειάζονται έναν αξιόπιστο και παραγωγικό σαρωτή A3.”

Για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, ο DR-6030C προσφέρει μια πληθώρα λύσεων λογισμικού. Η Προηγμένη Βελτίωση Κειμένου II τονίζει τις πληροφορίες κειμένου σε φόντο με μοτίβα σκούρου χρώματος, ενώ η Αυτόματη Ανίχνευση Χρώματος συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου ταξινόμησης των πρωτοτύπων πριν από την εκτέλεση των εργασιών, αναγνωρίζοντας αυτόματα τα έγχρωμα και τα ασπρόμαυρα έγγραφα και μειώνοντας το μέγεθος των τελικών αρχείων με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα