Η HTC αποκαλύπτει το HTC Sensation

21:25 12/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η HTC ανακοίνωσε το smartphone HTC Sensation που δίνει έμφαση στην ψυχαγωγία, χάρη στη νέα υπηρεσία βίντεο HTC Watch. Αποτελούμενο από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία, το HTC Sensation
ενσωματώνει την τελευταία εμπειρία HTC Sense, που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής, φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης του.

«Τα smartphones έχουν εξελιχθεί σε φορητά κέντρα ψυχαγωγίας, που επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν πάντα μαζί τους ότι αγαπούν, όποτε το θέλουν», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation, και συμπλήρωσε: «To HTC Sensation προχωράει ένα βήμα πιο μακριά και συνδυάζει τη μοναδική ψυχαγωγική υπηρεσία HTC Watch με την τελευταία εμπειρία HTC Sense, αποτελώντας ένα πανίσχυρο multimedia smartphone».

«Το HTC Sensation συνδυάζει το πολυμεσικό περιεχόμενο με μοναδικές λειτουργίες, εισάγοντας μια συναρπαστική νέα διάσταση στην γκάμα των smartphone της Vodafone. Το HTC Sensation θα διαθετεί αρχικά σε κεντρικές αγορές της Vodafone, μέσα στους ερχόμενους μήνες» ανέφερε ο Patrick Chomet, Vodafone’s Group Terminals Director, και συμπλήρωσε: «Η ισχυρή συνεργασία μεταξύ Vodafone και HTC, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικά προϊόντα στους πελάτες μας, ταυτόχρονα με τις πιο συναρπαστικές εμπερίες κινητής τηλεφωνίας».

Κορυφαίος σχεδιασμός και υλικά κατασκευής
Εμπνευσμένο από τη σχεδιαστική ταυτότητα της HTC, το HTC Sensation περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού, που ενισχύονται από τις στρογγυλεμένες άκρες, την κατασκευή από ένα κομμάτι αλουμινίου και την οθόνη αφής, που χάρη στην ειδική επεξεργασία της, είναι εξαιρετικά υπάκουη στη χρήση.

Με διάσταση 4,3 ιντσών και ανάλυση qHD, απεικονίζει με μοναδική λεπτομέρεια κάθε είδους πληροφορία, κάνοντας το HTC Sensation ένα smartphone που απολαμβάνει ο κάτοχος του. Στην «καρδιά» του HTC Sensation χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon στα 1,2 GHz, που απογειώνει τα γραφικά και βελτιώνει συνολικά τις επιδόσεις.

HTC Sense
Τον μοναδικό σχεδιασμό του HTC Sensation πλαισιώνει η πιο πρόσφατη εμπειρία HTC Sense. Χάρη σε μια νέα σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες, βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων, κάνοντας τους ταυτόχρονα πιο αποδοτικούς.

Για παράδειγμα, το HTC Sense εισάγει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της οθόνης κλειδώματος, η οποία μεταμορφώνεται σε ένα «ζωντανό παράθυρο» που δίνει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και περιεχόμενο, όπως τις ενημερώσεις από κοινωνικά δικτύα, τον καιρό αλλά και τις μετοχές που προβάλλονται άμεσα, ενεργοποιώντας απλά την οθόνη.

Επιπλέον, η νέα οθόνη κλειδώματος προσφέρει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, όπως την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή email και τη λήψη φωτογραφιών, με μια κίνηση του δαχτύλου, η οποία μέχρι πρότινος επέτρεπε το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Για παράδειγμα, η κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας από την οθόνη κλει
Keywords
Τυχαία Θέματα