Game of the Year 2013

07:20 12/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Το GameWorld.gr ανακοινώνει την έναρξη του 5ου διαγωνισμού Game of the Year. Οι gamers της χώρας μπορούν να ψηφίσουν τα καλύτερα games της χρονιάς και να μπουν στην κλήρωση για ένα PlayStation 4 και δεκάδες ακόμη games. Τα δώρα του διαγωνισμού φτάνουν σε συνολικά αξία τα 5.500 ευρώ.

Πιστό στο ραντεβού του κάθε Δεκέμβριο, το
φετινό Game of the Year δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να κερδίσουν την νέα κονσόλα της Sony που κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου. Το PlayStation 4 είναι μια προσφορά των Seven Spots, ενώ δεκάδες ακόμη games για PC και κονσόλες, καθώς και σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα, συνθέτουν τον απόλυτο διαγωνισμό τον οποίο διοργανώνει το GameWorld.gr σε συνεργασία με τα gaming communities PS4Forums.gr και Ninty.gr, που αποτελούν και τα μεγαλύτερα forums χρηστών για τους fans της Sony και της Nintendo αντίστοιχα.

38 games θα δώσουν την μάχη του Game of the Year, ενώ από φέτος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα στηρίξει και τα ελληνικά games, δίνοντας βραβείο σε μία από τις 17 υποψηφιότητες, όπου συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι έλληνες game developers, πολλοί εκ των οποίων έχουν καταφέρει να διακριθούν στη διεθνή αγορά των video games. Μόνος κριτής θα είναι για άλλη μια φορά αποκλειστικά ο Έλληνας gamer που με την ψήφο του θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι συμμετάσχουν στο Game of the Year μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για την κονσόλα PlayStation 4 ενώ μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δώρα του διαγωνισμού, ορισμένα εκ των οποίων δίνονται απευθείας χωρίς κλήρωση.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε στο Game of the Year και να δείτε τις υποψηφιότητες των βραβείων:
http://www.gameworld.gr/contests/item/15084-game-of-the-year-2013

Στα φετινά σχέδια του GameWorld.gr συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία μιας τελετής απονομής βραβείων Game of the Year, η οποία θα λάβει χώρα στις αρχές Ιανουαρίου στον πολυχώρο The Cube στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το Facebook event του διαγωνισμού όπου θα ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα των νικητών του διαγωνισμού αλλά και των games που ψηφίσατε.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/events/672862339420732/
Keywords
Τυχαία Θέματα