Βοήθεια και με σχολικά είδη

*** ΤΟ ΑRK FESTIVAL ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ***

Το ARK Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί 14 καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε 2 σκηνές, μαζί με ένα όνομα-έκπληξη.
Για πρώτη φορά, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ζωντανό και διαδραστικό πάρκο, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Για πρώτη φορά φέτος, το ARK Festival συνεργάζεται με τον Κόμβο ΑΛΛΗλοβοήθειας ΠΟΛΙτών (Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ) και καλεί τους επισκέπτες μαζί με το εισιτήριό τους να φέρουν και σχολικά είδη* σε καλή κατάσταση έτσι ώστε το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλοβοήθειας Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ, τμήμα της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων, να τα προωθήσει στους δικαιούχους του.

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο διευθύνων Σύμβουλος της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων Κων/νος Μπιτζάνης.
Σημεία ομιλίας δημάρχου Αθηναίων, κ. Γ. Καμίνη: To ARK έχει γίνει πλέον θεσμός. Για πρώτη φορά φέτος συνεργάζεται με τον νεοσύστατο Κόμβο ΑΛΛΗλοβοήθειας ΠΟΛΙτών (Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ) με το σύνθημα: «Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται». Μίλησε για τη λειτουργία του Κόμβου που ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία του στις 16 Ιουλίου και τόνισε την άμεση επικοινωνία και την αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους πολίτες και στους εκπροσώπου του Κόμβου. Στόχος του Κόμβου είναι να αποτελέσει τον σύνδεσμο μεταξύ των πολιτών που θέλουν να προσφέρουν και εκείνων που έχουν ανάγκη.
Στο πενταψήφιο 15422 θα γίνονται δεκτές προσφορές σχολικών ειδών τα οποία με απόλυτη διακριτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτικότητα του πολίτη θα μοιραστούν σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Π. Θεοφανέλλης (διοργανωτής ΑRK FESTIVAL)
Η συνεύρεση του ΑRK με τον Κόμβο φέτος αποτελεί δυνατότερο μήνυμα από το αμιγώς καλλιτεχνικό χαρακτήρα του φεστιβάλ. Η φύση του φεστιβάλ είναι να ενώνει τους νέους καλλιτέχνες με τους παλαιότερους με το κοινό τους.
Το δίκτυο αλληλοβοήθειας είναι αυτό που θα μας προσφέρει ασφάλεια. Το μήνυμα φέτος είναι: Ένα μολύβι, μία γόμα που δεν χρησιμοποιούμε θα κάνει τη διαφορά «Είναι μεγάλη ευτυχία για μας να βλέπουμε τους ανθρώπους να φεύγουν το βράδυ χαρούμενοι… Και αυτή τη φορά καλούμαστε να προσφέρουμε όχι μόνο διασκέδαση…».

Οι Συμμετέχοντες καλλιτέχνες στο πάνελ ήταν με τη σειρά που μίλησαν οι:
Νίκος Πορτοκάλογλου: «Τα τελευταία χρόνια στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθήνα έχει βρει στέγη ο καλλιτεχνικός κόσμος. Ένας σπουδαίος χώρος στο κέντρο της πόλης με πολύ ευνοϊκούς όρους. Αξίζει ένα μπράβο στην πολιτική του Δήμο που οφείλεται στην πολιτική που ασκεί ο Δήμος για τον πολιτισμό. Το ΑRK είναι ένας τρόπος να συναντιόμαστε και να συνεργαζόμαστε και ειδικά φέτος είναι ιδιαίτερη η χαρά μου λόγω της ιδέας του Κόμβου».
Κωστής Μαραβέγιας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα και φέτος που συμμετέχω στο
Keywords
Τυχαία Θέματα