Βανδαλισμοί και πάλι!

Βανδαλισμοί, υπο τα...βλέμματα της αστυνομίας για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας! Συγκέντρωση στη μνήμη του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δολοφονία του, πραγματοποίησαν στα Προπύλαια μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Κλειστές είναι αυτήν την ώρα οι οδοί Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας από Ξενοφώντος, Σοφίας από Σέκερη, Πατησίων από Χαλκοκονδύλη και Πειραιώς από Κολωνού.

Εκλεισε λίγο πριν από τις 13.30 ο σταθμός του Μετρό
στο Σύνταγμα, αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα κλείσει στις 18.00. Στις 17.00 θα κλείσει και ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο.

Για τις 18.00 έχει προγραμματιστεί επίσης συγκέντρωση αντεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας.

Διαδηλώσεις και πορείες είναι σε εξέλιξη σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ενταση στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, μαθητές οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία, πέταξαν πέτρες έξω από το αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, στο κέντρο της πόλης, έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Παράλληλα, μαθητές που συγκεντρώθηκαν μετά την πορεία πέταξαν πέτρες προς το κτήριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας Θράκης καθώς και της ομάδας των ΜΑΤ, που βρίσκεται στο σημείο.

Επίσης, μαθητές που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους.
Keywords
Τυχαία Θέματα