Παιχνίδια για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού

Κύριε Διευθυντά,
Τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ένα όνομα για την πρωθυπουργία. Αυτό του 83χρονου πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη. Όσοι το διακινούν υποστηρίζουν επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει καμία αντίρρηση στο συγκεκριμένο όνομα.
Απορία. Γιατί πρέπει ο νέος πρωθυπουργός να προέρχεται από τη ΝΔ; Είτε Δήμας λέγεται είτε Μολυβιάτης, ή όπως αλλιώς; Ποιος κέρδισε τις τελευταίες εκλογές; Αν δεν μας απατά η μνήμη
μας, η ΝΔ καταποντίστηκε χάνοντας με 11 μονάδες διαφορά, με όσες δηλαδή κέρδισε το ΠΑΣΟΚ. Ποιος εξελέγη πρωθυπουργός; Ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς; Επίσης αν δεν μας απατά η μνήμη, εξελέγη ο Παπανδρέου. Ο οποίος έλαβε και ψήφο εμπιστοσύνης μόλις τρεις μέρες πριν.
Επομένως πως δικαιούται ο Σαμαράς να θέτει όρους ως να είναι ο ισχυρός παράγων του πολιτικού σκηνικού, αυτός που δικαιούται να καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις; Και από πού και ως που τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν περίπου ως δικαίωμα του Σαμαρά να επιβάλει όρους και υποχρέωση του Παπανδρέου να τους αποδεχτεί;
Προφανώς διότι θέλουν να απαλλαγούν από τον Παπανδρέου, ο οποίος έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο να πληρώσουν όσοι χρωστάνε και όσοι κατέχουν μεγάλες περιουσίες και δεν σηκώνουν βάρη της κρίσης. Είναι φανερό ότι θέλουν πάνω απ΄ όλα την αποπομπή Παπανδρέου για να γλιτώσουν απ΄ όλα αυτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα