Πάγκαλος καταγγέλει Βενιζέλο!

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη-καταγγελία κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου προέβη σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος, παραπέμποντας το θέμα στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο προκειμένου να επιληφθεί και να ενεργήσει τα δέοντα.
Πριν
από λίγες ημέρες οι δύο άνδρες συνέφαγαν στο Χίλτον, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, ενόψει των κινήσεων του Ανδρέα Λοβέρδου, της Άννας Διαμαντοπούλου και άλλων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, θέλησε να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τον εγκατέλειψε, εφόσον συναντάται με τον Θ. Πάγκαλο χωρίς η συνάντηση να εξελιχθεί σε αγώνα σούμο.
Παρά τις προσπάθειές του, πάντως, ο κ. Βενιζέλος δεν κατάφερε παρά μόνο να πείσει τον συνομιλητή του να κρατήσει, για λίγες μέρες μόνο, κλειστό το στόμα του. Ήταν και η μόνη επιθυμία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ την οποία σεβάστηκε ο άλλοτε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σήμερα, όμως, καθώς οι μέρες, που είχε υποσχεθεί στον Ε. Βενιζέλο πέρασαν, ο Θ. Πάγκαλος άνοιξε το στόμα του.
Η καταγγελία στην οποία προέβη είναι συγκλονιστική. Όπως αποκάλυψε ο Θ. Πάγκαλος, ο ίδιος, αν και δεν είναι θρήσκος νηστεύει τη σαρακοστή και ως εκ τούτου, στο γεύμα που του παρέθεσε ο Βενιζέλος έφαγε ψάρι. Αντίθετα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που είναι θρήσκος... έφαγε κρέας.
Το περιστατικό συγκλόνισε τον Πάγκαλο, ο οποίος μόλις και μετά βίας συγκρατήθηκε και δεν τον κατήγγειλε δημοσίως την ίδια στιγμή. Ωστόσο, παρέπεμψε τον Β. Βενιζέλο στον Άνθιμο, ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα του επιβάλει επιτίμιο, ίσως της ακοινωνησίας.
Ο Θ. Πάγκαλος, πάντως, δεν έμεινε στην καταγγελία του Β. Βενιζέλου προς τον Άνθιμο. Άλλωστε η τάση του προς την αλήθεια είναι παγκοίνως γνωστή και δεν θα μπορούσε να αποκρύψει από τη σύζυγο του ομοτράπεζού του την απαράδεκτη ενέργειά του. Όπως αποκάλυψε, ο κ. Βενιζέλος όχι μόνο έφαγε κρέας, αλλά το παρήγγειλε με πολλά συνοδευτικά τα οποία παραβιάζουν τους κανόνες της δίαιτας που πρέπει να ακολουθεί, ύστερα και από την εισαγωγή του, σαββατιάτικα, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης.
Η διατύπωση, πάντως, που χρησιμοποίησε ο Θ. Πάγκαλος ήταν έμμεση, προφανώς λόγω της κοινής του παρουσίας στο ΠΑΣΟΚ εδώ και 2,5 δεκαετίες, αλλά και για λόγους αλληλεγγύης, λόγω σωματότυπου, όταν, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι ο Β. Βενιζέλος παρα τη δίαιτά του, αρνήθηκε, όμως, σε μια επίδειξη πρωτοφανούς συντροφικότητας, να κατονομάσει τα συνοδευτικά του κρέατος του συνδαιτημόνα του, με τα οποία εκείνος παραβίασε τη δίαιτά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα