Ακόμη μια προσχώρηση στον ΛΑ.Ο.Σ.

Eνας από τους πιο γνωστούς Χριστιανούς Ορθόδοξους του Ιράκ αλλά και ολόκληρου του αραβικού κόσμου , ο (Ελληνικής καταγωγής) Φώτης-Μιχάλης Αλταϊφ , επεσκέφθη τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη και του...
ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενταχθεί στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Φώτης-Μιχάλης Αλταϊφ είναι Ελληνας υπήκοος, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα
και απεφοίτησε με "ΑΡΙΣΤΑ". Εχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει το ακατάρριπτο ρεκόρ να έχει υπηρετήσει επί 20 συνεχή χρόνια ως Γενικός Γραμματέας της Πρεσβείας του Ιράκ στην Αθήνα, την κρίσιμη περίοδο 1984-2004. Ο Φώτης-Μιχάλης Αλταϊφ , είναι γνωστός και σεβαστός σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο και έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας μεταξύ του Ελλήνων και των Αράβων. Μετά το τέλος της θητείας του στην Πρεσβεία του Ιράκ ασχολήθηκε με τον κατασκευαστικό τομεα και τις επιχειρήσεις εστίασης και δημιούργησε σημαντικές μονάδες στην Ελλάδα.

Ο Φώτης-Μιχάλης Αλταϊφ έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνή τηλεοπτικά μέσα εξηγώντας τα Ελληνικά δίκαια αναφορικά με την Τουρκία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Κύπρο, το ζήτημα των Σκοπίων κλπ.

Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι "στο παρελθόν είχε προτάσεις να ενταχθεί σε άλλα Ελληνικά κόμματα" και προσέθεσε ότι "το μεγάλο διεθνές κύρος του Προέδρου Γ.Καρατζαφέρη και η προσφορά του στην πατρίδα και την θρησκεία μας ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που τον ώθησαν να ενταχθεί στις τάξεις του ΛΑΟΣ και να αγωνισθεί για την απαλλαγή της χώρας από την σημερινή οικονομική κατοχή".

spirospero.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα