Μας βλέπουν...

Κι όμως! Οι διορισμοί συγγενών και φίλων "στο αγρόκτημα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Α.Ε." μια χαρά συνεχίζονται...
Σύμφωνα πρώτον με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά"(του Γιάννη Κουρτάκη)η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα , Άρτεμις Πάνου απο το 2009 προσελήφθη ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου(αλλά δεν απασχολήθηκε ποτέ στην Βουλή και αποσπάστηκε αμέσως στο γραφείο του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τσουκαλά)ενώ οργανική θέση
στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει και η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου(εδώ το "φάουλ" είναι οτι η κ.Μαρίνα Παπαϊωάννου προσελήφθη ένα μήνα πριν την εντολή του πρωθυπουργού να κοπούν τα οικογενειακά ρουσφέτια στη Βουλή). Η εφημερίδα υποστηρίζει οτι η κ.Α.Πάνου δεν πήγε στις Βρυξέλλες (όπως θα ήταν λογικό και αναμενόμενο μετά την απόσπαση της) αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το...σπίτι με την αμοιβή της να φτάνει στις 3.000 ευρώ το μήνα!
Δεύτερον σύμφωνα με ρεπροτάζ του "ΒΗΜΑτοδότη" ο επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ.Νίκος Μιχαλολιάκος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Χρήστο Ζέρβα -ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές- σε θέση μετακλητού υπαλλήλου. Ο κ.Ζέρβας είναι αυτοκινητιστής, πρώην παρκαδόρος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά «άνθρωπος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής». Λίγη προσοχή δεν βλάπτει...(αυτές τις δύσκολες εποχές).
Keywords
Τυχαία Θέματα