ΑΝΕΛ κατά ΔΟΛ

Ενα δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ "κρανίωσε" τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και απειλεί με αγωγές τον...Σ.Ψυχάρη! Τι έγραψε σε παραπολιτικό η εφημερίδα και τι απάντησαν οι ΑΝΕΛ; Τα ΝΕΑ έγραψαν οτι ο κ.Καμμένος φέρεται να είπε στον Πρόεδρο της Βουλής
Β.Μεϊμαράκη: «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε το... μάγουλο. Ο Β.Μεϊμαράκης φέρεται να του αντ-απάντησε: «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια» αλλά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να επιμένει και να του λέει: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα» (τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής).
Ετσι σήμερα εξεδόθη η εξης ανακοίνωησ των ΑΝΕΛ:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους. Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο».
Νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε γράψει στο twitter «ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην δικαιοσύνη».
Keywords
Τυχαία Θέματα