Λοβέρδος: Ότι έχω να πω, θα το εκθέσω στο υπουργικό συμβούλιο

"Ότι έχω να πω θα το εκθέσω στο υπουργικό συμβούλιο", δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, κατά την κοινή συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού με τον κ.Λοβέρδο, ότι δηλαδή θα εκθέσει και αυτός τις απόψεις του στο υπουργικό συμβούλιο, αναφορικά με τα ζητήματα που έθεσε χθες ο κ.Λοβέρδος.

Πάντως ο κ.Καστανίδης αρνήθηκε ότι έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όπως γράφηκε σήμερα σε μερίδα του ημερήσιου Τύπου.

Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ότι επεξεργάζονται νομοθετικά μέτρα για την υιοθεσία, την προστασία των ανηλίκων και τη σύσταση εθνικής γραμμής παιδικής προστασίας.

Παράλληλα, ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι το διήμερο 13-15 Μαΐου 2011 το υπουργείο Υγείας θα εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές του και τον Ιούνιο με Ιούλιο 2011 θα κλείσει τις υποχρεώσεις του 2010, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχουν τα χρήματα για τους προμηθευτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα