Η "Π80" μετεξελίχθηκε σε Κ4Δ απο τους ΛοΡΔι!!

Μια..."κίνηση" που μαγειρεύει εδω και καιρό ο Γ.Ραγκούσης (απο την εποχή που ήταν παρακοιμώμενος του Γιώργου Παπανδρέου)- η "Π80"(δεν έχει σχέση με την μασονική στοά P2)μετανομάσθηκε χθες το βράδυ απο τους ΛοΡΔι(Λοβέρδο,Διαμαντοπούλου και Ραγκούση δια χειρός του "Βρούτου" Ηλία) σε «Κίνηση για την 4η Δημοκρατία» (που παραπέμπει κάτι σε...Γαλλική επανάσταση")! Το "Π80" υποτίθεται παραπέμπει σε μια παρέα της ΠΑΣΠ
της δεκαετίας του 1980! Η "Π8ο" ειπώθηκε χθες οτι μπορεί να μετελιχθεί απο think tank σε όχημα "μετάβασης σε ενα άλλο πολιτικό σύστημα"! Μας θυμίζουν οτι τον Φεβρουάριο εμφανίσθηκαν με τον "παρακοιμώνεο του ΓΑΠ" σε ρόλο "οργανωτή" για να διακηρύξουν "το τέλος της μεταπολίτευσης" και του "παλαιού καθεστώτος"(αλήθεια ο ΓΑΠ είχα πάρει χαμπάρι τις..συνωμοσίες και βυσσοδομίες σε βάρος του απο τους έμπιστους που ανέδειξε;).
Που έγινε χθες βράδυ αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός κατάλυσης της 3ης δημοκρατίας και της πορείας προς την 4η Δημοκρατία; Μα, στο μπαρ...Baccaro (για όσους ενδιαφέρονται είναι στην οδό Σοφοκλέους, εκεί που έγινε και η λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων μέσω χρηματιστηρίου). Στο μπαρ υψώθηκε και το λάβαρο Κ4Δ - αυτά είναι τα αρχικά της επανάστασης των ΛοΡΔι - δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το συνθηματικό που θα χρησιμοποιούν και πως θα ανταλλάσσουν χειραψίες κλπ.
Ποιοι βουλευτές ήταν στο μπαρ (οχι το...ναυάγιο) της Σοφοκλέους; Οι κατάσκοποι μας είδαν να υψώνουν τα ποτήρια της Κ4Δ οι Οδυσσέας Βουδούρης, Δημήτρης Καρύδης, Γιάννης Βλαντής, Ηλίας Καρανίκας, Θανάσης Οικονόμου, Φραγκίσκος Παρασύρης και Όλγα Ρεντάρη (7+4 αρχηγοί μας κάνουν 11 "για ποτό").
Πάντως, όταν χαμήλωσε η μουσική παρουσιάστηκαν και οι «5+1 θέσεις» που αφορούν την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και τη δημιουργία ενός μετώπου (πλατύ , πολύ πλατύ...) που θα προωθήσει τα εξης:

1.Προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, με συλλογική υπευθυνότητα και κοινωνική δικαιοσύνη
2. Ο ιδιωτικός τομέας ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης
3. Συμμαχία ευθύνης
4. Εκστρατεία κατά της διαφθοράς
5. Πολιτικό σύστημα: Υπεράσπιση της πολιτικής και των ιδεών
6. Ενότητα, όχι κατακερματισμός της δημοκρατικής παράταξης

Υψώνοντας τα ποτήρια τους και ρίχνοντας βελάκια σε μια αφίσα του ΓΑΠ είπαν - ο ενας στον άλλο - ότι «το ΠΑΣΟΚ αυτοπαγιδεύτηκε στο σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" το οποίο αποδείχθηκε εξωπραγματικό» και οτι δεν υπήρχε κανένα «σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης»!! (Μεγάλε, ατελείωτε ΓΑΠ με τα πουλέν που ανακάλυψες και μας επέβαλες ως...πρωτοκλασάτους σου υπουργούς...- ο Καρατζαφέρης ουτε στα τσικό θα τους είχε...).
Στην δέκατη γύρα σφηνάκι-καρπούζι αναλύθηκε το πως το ΠΑΣΟΚ θα εκφράσει "ξανά τις κοινωνικές δυνάμεις με ενα συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο". Σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η μετονομασία του «ηλεκτρονικού think tank» του Π80 σε «Κίνηση για την 4η Δημοκρατία» (K4Δ).
Η συνέχεια σε...ταβέρνα με κοψίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα