Η Μαρίν Λεπέν βελτιώνει την εικόνα του "Εθνικού Μετώπου"

Η νέα ηγέτης του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος του "Εθνικού Μετώπου", Μαρίν ΛεΠέν προειδοποίησε τους διάφορους σκίνχεντς να απέχουν από τους γιορτασμούς του κόμματος που θα γίνουν φέτος το Σαββατοκύριακο με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, σε μια ακόμα προσπάθειά της να βελτιώσει την εικόνα της ενόψει και των προεδρικών εκλογών του επόμενου έτους.

"Έχουμε πέσει θύματά τους στο παρελθόν. Και εξακολουθούμε να είμαστε
θύματα ορισμένων προβοκατόρων", είπε σε συνέντευξή της στο RTL και συνέχισε:

"Επιτίθενται στις κάμερες σαν μύγες θέλοντας να δώσουν στους εαυτούς τους μια κάποια δημοσιότητα. Χαιρετούν προκλητικά, φορούν ρούχα με σήματα του παρελθόντος, φωνάζουν ξεπερασμένα συνθήματα. Είναι λοιπόν απολύτως φυσικό να θέλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τέτοιου είδους προβοκάτσιες".

Η Μαρίν μάλιστα προχώρησε ακόμα παρά πέρα δηλώνοντας ότι δεν αναθεωρεί την απόφασή της να διώξει από το κόμμα έναν 21χρονο περιφερειακό σύμβουλο που φωτογραφήθηκε κάνοντας τον ναζιστικό χαιρετισμό, παρά τις εκκλήσεις πολλών μελών του κόμματος, περιλαμβανόμενου και του πατέρα της Ζαν Μαρί Λεπέν, να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Η Μαρίν Λεπέν, που όλες οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν να περνά στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με δεδομένη και την κάθετη πτώση του νυν προέδρου Νικολά Σαρκοζί, έχει αποφασίσει να δώσει στο "Εθνικό Μέτωπο" νέα ώθηση βελτιώνοντας πολύ την εικόνα του και κάνοντάς το ένα κόμμα αποδεκτό από μεγάλο μέρος των Γάλλων.

Σημειώνεται ότι το έγκυρο περιοδικό Τime ανακήρυξε φέτος την Μαρίν ως μια από τις 100 γυναίκες στον κόσμο με την μεγαλύτερη επιρροή.
Keywords
Τυχαία Θέματα