Βγήκαν τα στρινγκ … στο τελωνείο!

19:30 20/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το σαγόνι ... κάτω έπεσε στον τελωνειακό, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που έλαχε να ελέγξει τη δίμετρη, εκπάγλου... καλλονής, Ρωσίδα, η οποία πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη.
Την Παρασκευή, φεύγοντας από την Κρήτη κι επιστρέφοντας στην πατρίδα της, η κοπέλα, έφθασε μπροστά στον τελωνειακό, κρατώντας μια απόδειξη στο χέρι, προκειμένου να πάρει πίσω το ΦΠΑ (στο πλαίσιο της διαδικασίας tax free) από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.
Ο τελωνειακός πήρε στα χέρια του την απόδειξη, προκειμένου να ελέγξει την ισχύ της, όμως αυτό που διάβασε τον έκανε ... να νομίζει ότι του κάνουν πλάκα!
«Τι λέτε δεσποινίς; 1500 ευρώ για την αγορά ... string»; - φέρεται να είπε ο τελωνειακός, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της εκθαμβωτικής Ρωσίδας.
Η νεαρή κοπέλα, διαμαρτυρήθηκε, κι έσπευσε να προσκομίσει ... τα πειστήρια. Με αστραπιαίες κινήσεις άνοιξε τη βαλίτσα της κι έβγαλε έξω ένα εσώρουχο – κόσμημα: ένα string «ντυμένο» με κρύσταλλα swarovski, το οποίο κόστισε 1500 ευρώ και αγοράστηκε από κατάστημα της περιοχής της Χερσονήσου.
Ο τελωνειακός, άναυδος, όπως και όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες ... της επίδειξης επέστρεψε στη Ρωσίδα το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο (περίπου 350 ευρώ), η Ρωσίδα έφυγε ευχαριστημένη και ο τελωνειακός έμεινε με ... ένα χαμόγελο!
Keywords
Τυχαία Θέματα