Τα διαρκείας της ΑΕΛ

18:55 20/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με το σύνθημα «… για πάντα θα’ μαστε μαζί» οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (20/6) τις τιμές των διαρκείας της νέας περιόδου...

Η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας έδωσε το δικαίωμα στους κατόχους των διαρκείας τριετίας να ανανεώσουν τις κάρτες τους για την επόμενη σεζόν μόνο αν το επιθυμούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σε μια ιδιαίτερη όσο και κρίσιμη χρονική στιγμή στη σύγχρονη διαδρομή της ομάδας μας, τώρα που η επιστροφή της στη Super League είναι επί της ουσίας μονόδρομος, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μοιάζει προϋπόθεση πιο αναγκαία από ποτέ. Γι’ αυτό και δεν είναι
τυχαίο πως η έμπνευση για τη φετινή καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2011-12 ήρθε μέσα από ένα χιλιοτραγουδισμένο σύνθημα της βυσσινί εξέδρας, που συμπυκνώνει εξαιρετικά εύστοχα όλη την ουσία της ξεχωριστής σχέσης που συνδέει την ΑΕΛ με τους φίλους της. Αυτή η σχέση που έχει σφυρηλατηθεί μέσα από χαρές και λύπες και αποτελεί διαχρονικά το εφαλτήριο κάθε φιλόδοξης προσπάθειας. Εν προκειμένω, είναι η πλέον απαραίτητη συνθήκη για την επάνοδο της ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία, στη θέση που υπαγορεύει η ιστορία της, το μέγεθος και η δυναμική του κόσμου της.
Με σύνθημα «…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ» η ΑΕΛ παρουσιάζει το πρόγραμμα εισιτηρίων διαρκείας 2011-12. Ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της Football League, που αποτελεί ουσιαστικά παρένθεση στο πρόγραμμα εισιτηρίων διαρκείας για την τριετία 2010-13 και προβλέπει μειωμένες ανά θύρα τιμές έως και 36%, εν συγκρίσει με τις περσινές.
Η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα απαλλάσσει για φέτος τους κατόχους διαρκείας τριετίας 2010-13 από την υποχρέωση εξόφλησης της 2ης χρονιάς της τριετίας. Η συγκεκριμένη 2η χρονιά μεταφέρεται τη σεζόν 2012-13, υπό την προϋπόθεση επιστροφής της ομάδας στη Super League. Οι κάτοχοι διαρκείας της τριετίας 2010-13 διατηρούν το προνόμιο ανανέωσης του εισιτηρίου τους – με τις νέες μειωμένες φετινές τιμές - διατηρώντας τη θέση τους στο AEL FC ARENA.
Πιο συγκεκριμένα διευκρινίζεται ότι:
-Οι κάτοχοι που έχουν εξοφλήσει τον 1ο χρόνο της τριετίας και έχουν διακανονίσει με ιδιωτικό συμφωνητικό τις υπόλοιπες δύο σεζόν της τριετίας,απαλλάσσονται από την υποχρέωση των συναλλαγματικών για τη περίοδο 2011-12. Η υποχρέωση των συναλλαγματικών επιστρέφει το καλοκαίρι του 2012, εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την επάνοδό της στη Super League.
-Στους κατόχους οι οποίοι έχουν εξοφλήσει όλο το ποσό της τριετίας 2010-13 μετρητοίς ή με επιταγές, θα επιστραφεί το ποσό που προβλέπεται από τη μείωση του εισιτηρίου της 2ης χρονιάς (2011-12). Η διαδικασία θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
-Ομοίως, σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει για την απόκτηση του εισιτηρίου ΑΕΛ VISA, θα πιστωθείης χρονιάς (2011-12), μειώνοντας αναλογικά και τις εναπομείνασες δόσεις. στον λογαριασμό τους το αντίστοιχο ποσό που προκύπτει ως διαφορά από τη μείωση του εισιτηρίου της 2
Τα εισιτήρια διαρκείας 2011-12 προσφέρουν και φέτος τις παροχές ενός υπερσύγχρονου γηπέδου όπως το AEL FC ARENA
Keywords
Τυχαία Θέματα