Τρίτη επίθεση σχεδιάζουν οι hacker εναντίον της Sony

16:30 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μια ομάδα hacker ισχυρίζεται πως σχεδιάζει μία ακόμα ηλεκτρονική επίθεση...
εναντίον της Sony, σαν αντίποινα για τον τρόπο που η εταιρεία χειρίστηκε την παραβίαση του Playstation Network. Ένας παρατηρητής
στο κανάλι IRC που χρησιμοποιούν οι εν λόγω hackers ανέφερε στο γνωστό τεχνολογικό site CNET πως μια τρίτη μεγάλη επίθεση σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην ιστοσελίδα της Sony. Τα άτομα που εμπλέκονται σκοπεύουν να δημοσεύσουν όλη ή μέρος της πληροφορίας που θα υποκλέψουν από τους server της Sony, όπως ονόματα πελατών, διευθύνσεις και αριθμούς πιστωτικών καρτών. Οι Hacker ισχυρίζονται πως ήδη έχουν πρόσβαση σε ορισμένους από τους server της εταιρείας. Η Sony δεν γνωρίζει ποιός ενορχήστρωσε αυτές τις οργανωμένες επιθέσεις, αλλά υπονοεί πως εμπλέκεται το hacker group "Anonymous". O Kazuo Hirai, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment, ανέφερε σε μια επιστολή του πως μία επιτροπή του Αμερικανικού Κογκρέσου πως στους server ανκαλύφθηκε ένα αρχείο με το όνομα "Anonymous", που περιείχε τη φράση "We are Legion", που αποτελεί το tagline των Anonymous.
Οι Anonymous, από τη μεριά τους, αρνήθηκαν εχθές την εμπλοκή στην παραβίαση του PlayStation Network, καθώς οι επικεφαλής της ομάδας δεν εγκρίνουν την κλοπή πιστωτικών καρτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα