Το τελευταίο αντίο στον Γιεκινί

16:48 6/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κβάρα, έγινε η κηδεία του Ρασίντ... Γιεκινί, παρουσία 500 φίλων και της κόρης του, Γιέμι. Το «παρών» έδωσε και ο κυβερνήτης της πολιτείας. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σοκάρουν...Συγγενείς, φίλοι, πρώην συμπαίκτες και στελέχη του υπουργείου αθλητισμού της Νιγηρίας αποχαιρέτησαν χθες τον Ρασίντ Γιεκινί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ίραα, της πολιτείας, Κβάρα, της Νιγηρίας. Στην τελετή παραβρέθηκαν και απλοί φίλαθλοι, όπως κατέγραψαν τα Μέσα της χώρας, αλλά
και ο κυβερνήτης της πολιτείας.
Η οικογένεια του Ρασίντ Γιεκινί και ιδιαίτερα η κόρη του έχουν δεχθεί αρκετές δωρεές από κυβερνήτες πολιτειών της Νιγηρίας, ωστόσο τα ΜΜΕ τους κατηγόρησαν ότι αυτό θα έπρεπε να το είχαν κάνει όταν ακόμα το «λιοντάρι» ήταν εν ζωή και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Φίνιντι Τζορτ, είπε κατά τη διάρκεια της τελετής ότι έχασε έναν αδερφό, ενώ από την πλευρά του ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Μπεν Ιρόχα, πρότεινε να δοθεί το όνομά του σε ένα μεγάλο γήπεδο της χώρας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιριστών, Νταχίρου Σάντι, συμπλήρωσε μετά τη λήξη της τελετής ότι την προσεχή Τρίτη θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα τον τιμήσουν.
Τα παραπάνω δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της «Nigerian Entertainment Today», στο οποίο φιλοξενούνται και φωτογραφίες από την κηδεία του άτυχου 48άχρονου, καθώς επίσης και από την συγκέντρωση των συγγενών, στο πατρικό του σπίτι.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα