Θρίλερ στην Κύπρο με τα ενθέματα σιλικόνης!

17:26 29/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα των μη ιατρικών... ενθεμάτων σιλικόνης. Εταιρία εγγεγραμμένη στην Κύπρο διοχέτευε στην Ευρώπη ενθέματα της PIP με άλλη ονομασία.
Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς πρόκειται για έναν τύπο ενθεμάτων υπό την ονομασία ΕΜ, με την ίδια συσκευασία και κατασκευή των γνωστών PIP που κυκλοφορούν με άλλο όνομα από εταιρεία η οποία έχει εγγραφεί στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία.

Από την μέχρι στιγμής ενημέρωση και καταγραφή των περιστατικών φαίνεται ότι τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φέρουν τα εν λόγω ενθέματα και άλλες περίπου 30 περιπτώσεις φέρουν ενθέματα αγνώστων στοιχείων.
Ο κ.Μαλάς κάλεσε όλες τις γυναίκες στις οποίες πιθανόν να έχουν εμφυτευθεί αυτού του είδους τα ενθέματα από την εταιρεία με ονομασία «Rofill» και γυναίκες που δεν γνωρίζουν τι ενθέματα φέρουν, να αποταθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στην τηλεφωνική γραμμή 22-604288 για να εξεταστούν, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το Υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε έχουν χρησιμοποιηθεί σε δημόσια νοσηλευτήρια εμφυτεύματα στήθους της γαλλικής εταιρείας PIP ή της Refill.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα