Τα πολιτικά κόμματα αποδοκιμάζουν τους Εθνοπατέρες...

15:31 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την κίνηση των πρώην βουλευτών...
που διεκδικούν την επιστροφή αναδρομικών.. "Δεν μπορεί την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά και η ανεργία και η φτώχεια κάνουν το μέσο Έλληνα να στενάζει, πρώην βουλευτές να διεκδικούν επιστροφή...




αναδρομικών, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιάννης Οικονόμου, κάνοντας λόγο για εξέλιξη που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και που θα ενισχύσει επικίνδυνα το κλίμα απόρριψης και αποστροφής προς την πολιτική και τους θεσμούς.

Σε ανακοίνωση προέβη το γραφείο Τύπου του Κ.Κ.Ε. για το θέμα των αναδρομικών.. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: "Απαράδεκτη και προκλητική για τον λαό δεν είναι μόνο η απαίτηση για αυξήσεις και αναδρομικά στις βουλευτικές συντάξεις, αλλά και η ίδια η ύπαρξη των βουλευτικών συντάξεων, που το Κ.Κ.Ε. με επιμονή θέτει ζήτημα κατάργησής τους και οι βουλευτές να ασφαλίζονται από τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Τα άλλα κόμματα κωφεύουν, παρά και ενάντια σε όσα υποκριτικά λένε".

Ανακοίνωση έκανε και η Δημοκρατική Αριστερά " Tην ώρα που η κοινωνία, στη μεγάλη της πλειονότητα, χειμάζεται, είναι λυπηρό πρώην βουλευτές να διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο καταβολή αναδρομικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οφείλουν να αντιληφθούν ότι με την ενέργειά τους αυτή ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εικόνα απαξίωσης της πολιτικής. Κάθε τέτοια διεκδίκηση από την πλευρά των πρώην βουλευτών είναι απαράδεκτη και προσβλητική για την κοινωνία".
Keywords
Τυχαία Θέματα