ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Β' Ισπανίας: Ποιός θέλει τη νίκη περισσότερο;

13:25 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στα Κανάρια αρχίζει η 32η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας με την πολύ σημαντική αναμέτρηση...
της Λας Πάλμας με την Έλτσε με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με το 2-2 όμως να αφήνει ικανοποιημένο το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.

Λας Πάλμας: Τώρα που άρχισαν τα δύσκολα η Λας Πάλμας δείχνει χαρακτήρα
και με την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της κατάφερε να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θα πείτε ναι αλλά κέρδισε την ουραγό Πονφεραντίνα με το φτωχό 1-0. Εγώ όμως θα προσθέσω πως και αυτό το σκορ είναι τίμιο με τους πέντε βαθμούς που την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη να αποτελούν καλή ασφάλεια για τη συνέχεια.

Έχει να δεχθεί γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχει «δέσει» την άμυνα και ψάχνει τις αντεπιθέσεις για να πάρει το τρίποντο. Μόνο οι μακροχρόνια απόντες θα απουσιάσουν σήμερα.

Έλτσε: Σε καλή κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική την αδύναμη Τενερίφη μέσα στην έδρα τους με 1-0 και παρέμειναν μέσα στο κόλπο της ανόδου. Η νίκη αυτή ήταν η πέμπτη σερί για την Έλτσε που τώρα καλείται να κρατήσει την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα και να αποδείξει εάν αξίζει να ανέβει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σήμερα θα απουσιάσει ο Βερδές (αμυντικός) που είναι τιμωρημένος και ενδέχεται να μην προλάβει και ο Χενερέλο (μέσος) που είναι τραυματίας.

Στο ψαχνό: Αμφίρροπο ματς προβλέπεται να γίνει στο «Γκραν Κανάρια» αλλά εμάς κάτι μας λέει πως οι γηπεδούχοι νησιώτες θα «πνίξουν» στην θάλασσα των Κανάριων Νήσων τους αντιπάλους τους. Στο 2.23 που βρίσκω τον άσο στην 10betθα ποντάρω λίγα ευρώ.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα