Σκληρή αντιπαράθεση Μιχελάκη – Καψή σε debate της ΟΝΝΕΔ

22:25 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τα ξίφη τους διασταύρωσαν πριν από λίγο ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παντελής Καψής και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας...
κ. Γ. Μιχελάκης σε debate που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ με ερώτημα αν “υπάρχει ανεξαρτησία του Τύπου από τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα;”.

Η συζήτηση που διεξήχθη ήταν ιδιαίτερα ζωηρή και επιφύλασσε αρκετές κόντρες με τον Υπουργό Επικρατείας να αναφέρεται στην τοποθέτησή του στο ρόλο της κρατικής διαφήμισης προς τα ιδιωτικά ΜΜΕ,
αλλά και στο ρόλο που παίζουν Μέσα Ενημέρωσης στη διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας. Από την άλλη ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως είναι αναγκαία η διαμόρφωση μίας περισσότερο δεοντολογικής στάσης που πρέπει να υιοθετήσουν ορισμένοι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης, ενώ υποστήριξε πως η ενημέρωση δεν επηρεάζεται μόνο από τις κυβερνήσεις, αλλά και από άλλου είδους οργανωμένα συμφέροντα τα οποία διευκολύνονται όταν υποχωρεί η πολιτική.

Οι ερωτήσεις του κοινού πάντως φάνηκε να προβλημάτισαν περισσότερο τους δύο πολιτικούς και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήτησαν επιπλέον χρόνο προκειμένου να δευτερολογήσουν.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα