Σε πάτρια εδάφη ο Μόρις

21:35 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Αφού δεν μπόρεσε να βρει ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη, η μοναδική λύση για τον Νασίφ Μόρις –την ...οποία και επέλεξε τελικά- ήταν να επιστρέψει στη Νότιο Αφρική για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα!


Συγκεκριμένα, τα λεφτά που προσέφερε η Super Sport United ήταν αυτά που έπεισαν τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
και του Άρη στο να επαναπατριστεί, δέκα χρόνια μετά την τελευταία του παράσταση, στα γήπεδα της χώρας του.


«Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Υπήρξε ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους της Νοτίου Αφρικής. Πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στη Σάντος, τόσο γιατί ξεκίνησα από εκεί, όσο και επειδή έχει έδρα το Κέιπ Τάουν», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο έμπειρος αμυντικός και συνέχισε λέγοντας: «Οικονομικά, η προσφορά της Super Sport ήταν πολύ καλύτερη. Άλλωστε, μου έκανε την πρόταση γραπτώς και έδειξε ότι με ήθελε πολύ. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που έφυγα. Ξέρω όμως καλά ότι το επίπεδο είναι πλέον πολύ καλό στη Νότιο Αφρική και δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι, η Super Sport United είναι ο επόμενος σύλλογος που θα αγωνιστεί ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής, μετά τον Απόλλωνα Λεμεσού από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. 

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα