Με Παρτιζάν η ΑΕΚ

20:10 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τον περσινό της «δαίμονα» θα βρει στο δρόμο της η ΑΕΚ αφού στην πρώτη της... συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν που την απέκλεισε πέρσι στους «8» του Τσάλεντς Καπ.

Την ευκαιρία να πάρει το… αίμα της πίσω θα έχει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού στον πρώτο της αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν.
Να υπενθυμίσουμε  πως η ομάδα του Βελιγραδίου είχε αποκλείσει την Ένωση στην φάση των «8» του Τσάλεντς Καπ ενώ έντονα επεισόδια είχαν γίνει τόσο στο Βελιγράδι όσο και στο κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέφλειας με τις δύο ομάδες να δέχονται τιμωρίες. Το άλλο ζευγάρι του 1ου γκρουπ, αποτελείται από την Σλοβάκικη Τατράν η οποία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλική Πόρτο Βιτάλις, όπως αναδείχθηκε από τη σημερινή κλήρωση που έγινε στη Βιέννη. Ο νικητής θα συνεχίσει στο κύπελλο EHF από τον τρίτο γύρο ενώ ο ηττημένος συνεχίζει στο Κύπελλο EHF από τον δεύτερο γύρο.
Το δικαίωμα έδρας για τη διοργάνωση θα έχει η Τατράν ενώ σε περίπτωση άρνησής της ακολουθούν η Παρτίζαν, η ΑΕΚ και η Πόρτο Βιτάλις, έτσι όπως αναδείχθηκε από επόμενη κλήρωση που έγινε.
Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Παρτιζάν θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ το ματς του άλλου γκρουπ προγραμματίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά:
(Α) Τατράν-Πόρτο Βιτάλις, (Β) ΑΕΚ-Παρτίζαν
Νικητής (Α)-Νικητής (Β), Ηττημένος Α-Ηττημένος (Β)

onsports.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα