Σαρώνει στην Αμερική η σέξι φωτογράφιση Κύπριας πρωταγωνίστριας!

12:57 27/4/2012 - Πηγή: 24wro
Η 21χρονη Χάνα Σιμόνε, από Ινδό πατέρα και Γερμανοκύπρια μητέρα, μεγάλωσε στην Λευκωσία...

Στη συνέχεια κατέκτησε διαδοχικά την Καναδική τηλεόραση, τον ΟΗΕ (όπου θήτευσε) και, γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Αμερικάνικη τηλεόραση μέσω του ρόλου της ως supermodel στο sitcom New Girl.
Η Σιμόνε έκανε μια σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Esquire.
Δεν διστάζει να μιλήσει για την πατρίδα της; «Η Λευκωσία είναι η τελευταία χωρισμένη στα δυο πρωτεύουσα στον πλανήτη. Και εγώ ζούσα εκεί. Την τελευταία φορά που επέστρεψα είχα την ευκαιρία να πάω στην βόρεια Κύπρο. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία το να μπορώ να περπατήσω πίσω από αυτόν τον τοίχο. Σαν μια στιγμή βγαλμένη από τον Μάγο του Οζ, όπου κοιτάς πίσω από την κουρτίνα. Ήταν πολύ διαφωτιστικό να δω με τα ίδια μου τα μάτια πως μοιάζει αυτό το κομμάτι της χώρας μου».
Όσο για τα προσόντα της, εκτός από τα προφανή έχει και κάνει και σπουδές:
Συγκεκριμένα έχει στην βαλίτσα της δυο Master, ένα βιβλίο πάνω στις Διεθνείς σχέσεις (γραμμένο μαζί με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Καναδά) και θητεία στον ΟΗΕ. Ακόμη έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλο τον πλανήτη, αφού -πέρα από την Λευκωσιά- έζησε με την οικογένειά της στην Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Αγγλία και, τελικά στον Καναδά.

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα