Ιερόδουλη μηνύει την Αμερικάνικη πρεσβεία

12:57 27/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το επάγγελμα των εκδιδομένων κοριτσιών έχει πολλούς κινδύνους εκ φύσεως...
«Περίεργοι» πελάτες, οξύθυμοι προστάτες και ο άκρατος ανταγωνισμός είναι μερικοί εξ αυτών. Αλλά για την Ρομίλντα Απαρεσίδα Φερέϊρα το καλό της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε.
Η 31χρονη γυναίκα βρισκόταν έξω από ένα στριπ κλαμπ στην Μπραζίλια όταν έπεσε πάνω της ένα σκούρο κλειστό φορτηγάκι , από αυτά που βλέπουμε συνήθως στις κατασκοπευτικές ταινίες.
Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί διάφορους τραυματισμούς στο ζυγωματικό, τους πνεύμονες και τα πόδια. Η Ρομίλντα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου την περιέθαλψαν
και όταν βγήκε πήγε γραμμή στο δικηγόρο της. Έμαθε ότι το φορτηγάκι ανήκε στην αμερικάνικη πρεσβεία και αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της.
Στην αγωγή η Ρομίλντα ζητά αποζημίωση για τους τραυματισμούς, τα ιατρικά έξοδα και φυσικά την απώλεια εισοδημάτων αφού δεν μπορούσε να εργαστεί για αρκετό καιρό.
Το πιθανότερο είναι ότι θα δικαιωθεί αφού ουσιαστικά η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν αρνείται το συμβάν. Το περιστατικό έγινε στις 29 Δεκεμβρίου αλλά βγήκε τώρα στη φόρα λόγω και του σκανδάλου με τους Αμερικανούς και τις πόρνες στην επίσκεψη Ομπάμα στην Κολομβία.
Η πρεσβεία θέλησε να δώσει στην Φερέϊρα ένα ποσό για να μη φτάσει το θέμα στα άκρα αλλά η 31χρονη δεν το δέχτηκε. Τώρα αρχίζει μια νέα καριέρα ως ιδιοκτήτρια μαγαζιού για ζωάκια και η δημοσιότητα κάνει καλό. Σύμφωνα με όσα η ίδια είπε στο «Ρόϊτερς», μαζί με τις (πρώην) συναδέλφους της γνωρίστηκε με τους 4 Αμερικανούς, ήπιαν τα ποτά τους, συμφώνησαν την τιμή και ετοιμάζονταν να φύγουν για τα περαιτέρω. Όταν πήγε να μπει στο φορτηγάκι που είχε έρθει από την πρεσβεία να πάρει τους τρεις πεζοναύτες και τον ένα διοικητικό υπάλληλο μαζί με τις κοπέλες, η Ρομίλντα πήγε να επιβιβαστεί.
Τότε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, ένας από τους Αμερικανούς την πέταξε με βία έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της και να μείνει αναίσθητη. Στη φούρια του ο οδηγός να φύγει γρήγορα, πέρασε τον ένα τροχό πάνω από το σώμα της κοπέλας και την τραυμάτισε.
Εκπρόσωπος της πρεσβείας παραδέχτηκε τον τραυματισμό αλλά υποστήριξε ότι αυτός συνέβη όταν η κοπέλα επιχείρησε να ανοίξει η ίδια την πόρτα του φορτηγού ενώ αυτό ήταν σε κίνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα