Πολλά παράξενα δεν αποκαλύπτονται τώρα τελευταία;

05:55 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλά επίσημα έγγραφα με περιεχόμενο που σε άλλες εποχές θα έμοιαζε... επιστημονικής φαντασίας αποκαλύπτονται τώρα τελευταία. Λες και μας προετοιμάζουν για κάτι. Αυτή τη φορά όχι μέσα από ταινίες του Χόλιγουντ αλλά με έγγραφα που αλλάζουν τη συμβατική ιστορία. Σα να τους πιέζει ο χρόνος και τα βγάζουν όλα μαζεμένα. Όχι βέβαια πως αυτά που αποκαλύπτουν δεν ήταν γνωστά σε όσους ψάχνονταν με αυτά τα ζητήματα αλλά σίγουρα άλλο να τα λέει ο κάθε τυχαίος που τον βγάζουν άνετα τρελλό κι άλλο να είναι επίσημα έγγραφα/εκθέσεις  που αποχαρακτηρίστηκαν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών
(FBI)

Δείτε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις...

Μέχρι το 1955 έψαχνε το FBI τον Αδόλφο Χίτλερ!
Μετά το Ρόσγουελ, με την ευκαιρία του αποχαρακτηρισμού των απόρρητων εκθέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FBI) δημοσιεύθηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως οι αμερικανικές αρχές δεν είχαν πειστεί πως ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο και συνέχιζαν να τον αναζητούν σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τις εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας οι αμερικανοί πράκτορες έστελναν εκθέσεις σύμφωνα με τις οποίες, ο Φίρερ είχε καταφύγει με υποβρύχιο στην Αργεντινή, ενώ άλλοι πράκτορες ανέφεραν πως ο Χίτλερ, όχι μόνο ζούσε στο Θιβέτ ή στην Δανία, αλλά υποστήριζαν πως τον είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια!
H αναζήτηση αυτή διήρκεσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1950!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

''UFO άρπαξαν και θυσίασαν 8.000 αγελάδες και ταύρους''
Δεν πρόκειται περί αστείου αλλά για επίσημες αναφορές πρακτόρων του FBI που σκόρπισαν τον πανικό στο Λευκό Οίκο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αλλά και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980.

Στα αποχαρακτηρισμένα πλέον, πρώην απόρρητα έγγραφα των ομοσπονδιακών πρακτόρων που διέρρευσαν στο Internet, υπάρχουν αναφορές για μαζικές ''απαγωγές'' βοοειδών από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Με έκπληξη διαβάζουμε πως οι εξωγήινοι άρπαζαν τα ζώα και μετά τα ξαναπετούσαν νεκρά στη γη, σε νοτιοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α (area51) , αφού προηγουμένως τους είχαν μυστηριωδώς αφαιρέσει τις γλώσσες, τα χείλη, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια και τα αυτιά ενώ βρέθηκαν επίσης ζώα χωρίς κόκκαλα και ''αποστραγγισμένα'' από αίμα! (*)

Ο φόβος για τους εξωγήινους που έκαναν θυσίες ζώων κυρίευσε πρώτα τους κτηνοτρόφους σε New Mexico, Nebraska και Colorado και μετά την Washington.

Τον Ιανουάριο του 1979 ο γενικός εισαγγελέας των Η.Π.Α Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστή Harrison Schmitt : ''Από τις αποδείξεις που μου έστειλαν προκύπτει ένα πολύ περίργο φαινόμενο''.

Τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ανέφερε στα κεντρικά στους ανωτέρους του : ''Ένας 11 μηνών ταύρος πετάχτηκε από ένα είδος αεροσκάφους βόρεια ενός ράντσου. Τα όργανα αναπαραγωγής του είχαν αφαιρεθεί από ένα αιχμηρό αντικείμενο μεγάλης ακρίβειας. Τα κόκκαλα του είχαν αφαιρεθεί και η σ
Keywords
Τυχαία Θέματα