Πέμπτος τελικός με την προσοχή στον βασιλιά

22:12 9/6/2011 - Πηγή: 24wro


Με την αγωνία στο κατακόρυφο Μάβερικς και Χιτ είναι έτομοι για τον πέμπτο τελικό… που διεξάγεται τα ξημερώματα (04.00) στο Ντάλας. Όποια ομάδα καταφέρει να φτάσει στην επικράτηση θα προηγηθεί με 3-2 νίκες φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Κι όμως το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν εστιάζεται τόσο στη μονομαχία των δύο ομάδων, όσο στο κατά πόσο ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα καταφέρει να αποδώσει σύμφωνα με την αδιαμφισβήτητη αξία του.  Ο "βασιλιάς" έμεινε στους 8 πόντους (χειρότερη ατομική επίδοση σε αγώνα για τα πλέι οφ) στον τέταρτο τελικό κάτι που είχε
ως αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των δημοσιογράφων και όχι μόνο. Όλοι πλέον περιμένουν με πολύ μεγάλη αγωνία να δουν ποια θα είναι η αντίδρασή του.
Από εκεί και πέρα οι Μάβερικς γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν για δεύτερη φορά στην έδρα τους. Με δεδομένο πως τα δύο τελευταία παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Μαϊάμι, καλούνται πάση θυσία να κατακτήσουν τη νίκη, ώστε στη συνέχεια να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το "μπρέικ" που θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα. 

theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα