ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Στην παραλία η καυτή Έλενα

06:15 4/8/2011 - Πηγή: 24wro

Ξένοιαστες στιγμές στη Κύπρο έζησε η Έλενα Παπαρίζου. Λίγο καιρό...



μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, πήρε την αδερφή της και επισκέφτηκε το Νησί της Αφροδίτης για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Παρέα με πολύ καλούς της φίλους και συνεργάτες, έκανε «επανεκκίνηση» στην προσωπικη της ζωή. Το αποδεικνύει αλλωστε και η σιλουέτα της. Εμφανώς αδυνατισμένη κατά 5 κιλά και ανανεωμένη με επιμελώς ατημέλητο look, η τραγουδίστρια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

  

Φορώντας σέξι μπικίνι, έκανε τα μπάνια της στη θάλασσα και έζησε μερικές ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κύπρου, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Τόνυ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «η συζήτηση σταματά εδώ».

Σε δεύτερη ραδιοφωνική της συνέντευξη ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει 12 χρόνια, δεν λές “αντίο” και κλείνεις την πόρτα και δεν ξαναμιλάς. Τα μισά μου χρόνια τα έχω αφιερώσει σε αυτόν τον άνθρωπο, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

  

Τόνισε παράλληλα ότι «όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος. Αν είχα την οποιαδήποτε αμφιβολία, θα έβαζα νερό στο κρασί μου πολύ απλά. Για μένα το Χ είναι Χ, είναι συναίσθημα».

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει Σουηδία μετά από 10 χρόνια και έχει βει τον εαυτό της.

Δίπλα της σε όλα είναι η οικογένεια της, την στηρίζει και της δίνει δύναμη.Μάλιστα έχει αποκτήσε και ένα νέο hobby, που δεν είναι άλλο από τις ποδηλατάδες! Αγόρασε μάλιστα και ποδήλατο για να κάνει τους περιπάτους της στην Ελλάδα, μιας και δεν οδηγεί αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα