Οι παραξενιές των σταρ!

10:45 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Έχουν και οι σταρ τις μικρές και μεγάλες παραξενιές τους που καταδυναστεύουν...
λίγο ή πολύ τη ζωή τους.

Μην πείτε στην Μαρία Ηλιάκη να κλείσει το σκιάδιο του παραθύρου στο αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει. Μπορεί να πάθει κρίση πανικού αν δεν βλέπει απ’ έξω. Ο Ηλίας Ψινάκης αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ, αν όμως θέλετε να τον δείτε εκτός εαυτού ρίξτε λάσπη στο αυτοκίνητο του. Θέλετε να γίνετε φίλοι με την
Κάτια Δανδουλάκη;

Μια αδυναμία έχει η ηθοποιός και προσπαθεί να την καταπολεμήσει από μικρή: τη σοκολάτα. Ένα πράγμα μην πείτε στην Μαρία Σολωμού όταν έχει φωτογράφηση να κάνει τα μαλλιά της ίσια. Πολύ οργανωτική είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το πρώτο πράγμα που φτιάχνει στο καμαρίνι της είναι το φαρμακείο θιάσου. Τα μικρόβια φοβάται η Μιμή Ντενίση γι’ αυτό φροντίζει το σπίτι της να λάμπει. Έχει πάντα στην τσάντα της αντισηπτικά μαντηλάκια με τα οποία σκουπίζει συνεχώς τα χέρια της. Μπορεί η Εύη Αδάμ να είναι πολύ καλή μαγείρισσα αλλά ο κρεοπώλης της θα πρέπει να έχει ένα παράπονο:

Δεν αγοράζει ποτέ αρνί. Η αχίλλειος πτέρνα της Μαριάννας Τουμασάτου είναι τα μαλλιά της. Δεν θα την δείτε ποτέ αχτένιστη, ακόμη και μέσα στο σπίτι της. Στην θέα και μόνο μιας μικρής Τερέζας που δεν θα έχει πέσει νεκρή η Άννα Βίσση είναι ικανή να αρχίσει να τρέχει πανικόβλητη. Αν καλέσετε για φαγητό την Πέγκυ Τρικαλιώτη μην της σερβίρετε ποτέ μπάμιες.

gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα