Ο ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ;

00:00 8/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η εταιρία του... LRMR έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία με την εταιρία Fenway Sports Group για να δημιουργήσουν κάποια νέα πράγματα που θα ταράξουν τα νερά.Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον γνωστό μάνατζερ John Henry...
style="font-family:inherit;"/> και τον βετεράνο παραγωγό του Χόλιγουντ Tom Werner κι έτσι ο «Βασιλίας» θα γίνει συνιδιοκτήτης της Λίβερπουλ που ανήκει στην εταιρία FSG αλλά και τον Boston Red Sox.
Ο λόγος που ο «Βασιλίας» Τζέιμς κάνει αυτή την κίνηση είναι γιατί θέλει να αναπτύξει την εικόνα του και να γίνει ο πιο αναγνωρίσιμος σ’ όλα τα σπορ και σίγουρα το να αγοράσει μετοχές σε μια από τις αγαπητές και αναγνωρίσιμες ομάδες σ’ όλο τον κόσμο, τον βοηθά πάρα πολύ στο σχέδιο του.
Μάλιστα, ο ΛεΜπρον δεν δίστασε να δηλώσει πως ανυπομονεί να φορέσει την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ και να επισκεφτεί το ιστορικό Άνφιλντ, ενώ για τα νέα επαγγελματικά του βήματα αρκέστηκε να πει: «Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο ΝΒΑ, έγινα και επιχειρηματίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > 24wro
ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ, ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,lebron tzeims, agorasei, liverpoul