Αυτοκτόνησε 13χρονος μαθητής

23:40 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πόνος με την οργή εναλλάσσονται στο Χάιτον, στο Μέρσισάιντ της Βρετανίας...
όπου ένας 13χρονος βρέθηκε κρεμασμένος. Οι γονείς του υποστηρίζουν πως ο γιος τους ήταν θύμα κακοποίησης από άλλους νεαρούς, δεν άντεξε και αυτοκτόνησε.

Κρεμασμένο βρέθηκε στο σπίτι του στη Βρετανία ένα 13χρονο παιδί τη Δευτέρα στο σπίτι του, στην περιοχή Χάιτον της Βρετανίας.
Ο Μπρέντον Λιν, αν και επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται από γονείς, φίλους και συγγενείς, θύμα κακοποίησης και βίαιης συμπεριφοράς από συνομήλικούς του.
Τόσο οι φίλοι όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον χρησιμοποίησαν το ιντερνετ αλλά και τα ΜΜΕ για να υποστηρίξουν πως ο Μπρέντον ήταν θύμα του γνωστού πλέον "bullying" και αυτό τον οδήγησε στην αυτοκτονία.
Οι γονείς του μάλιστα δημοσίευσαν στο φέισμπουκ πως πριν περίπου έναν χρόνο προσπάθησαν να τον μαχαιρώσουν και το παιδί είχε φοβηθεί πολύ.
Ωστόσο η αστυνομία η οποία ερευνά το περιστατικό ακόμα δεν έχει συνδέσει επίσημα την αυτοκτονία του 13χρονου με το τεράστιο αυτό πρόβλημα που ονομάζεται "bullynig" και έχει λάβει διαστάσεις σε κοινωνίες όπως αυτή των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γαλλίας και αλλού.
Εν τω μεταξύ, τόσο το σχολείο του όσο και το κέντρο νεότητας και σπορ της περιοχής δεν επιβεβαίωσε ότι ο Μπρέντον Λιν είχε κάνει παράπονα.
Πρέπει ωστόσο να επισημανθεί πως το παιδί ήταν και μέλος των πεζοναυτών, των στρατιωτικών τμημάτων της ομάδας για παιδιά κι εφήβους.

Keywords
Τυχαία Θέματα