Ν.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

20:55 6/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Νίκος Σπυρόπουλος έδωσε…σύνθημα νίκης…
μέσω του Sportaction ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Κροατία, υπογραμμίζοντας πως η «γαλανόλευκη» έχει την εμπειρία και την ποιότητα να επιβληθεί, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζει την δυναμική του συγκροτήματος του Σλάβεν Μπίλιτς.


Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς στον δρόμο για το Euro 2012, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Γνωρίζουμε τους Κροάτες, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα,
η οποία έχει παίκτες εγνωσμένης αξίας, που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν νομίζω πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή από την κροατική ομάδα ως “κλειδί”. Στηρίζονται στην ομαδική τους λειτουργία, και θεωρώ πως το δυνατό τους σημείο είναι πως προσπαθούν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο. Θέλουν να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους, έχουν καλή κυκλοφορία, και προσπαθούν να δημιουργήσουν, και όχι να περιμένουν τον αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας αγωνιζόμαστε εντός έδρας, θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου, και έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ως ομάδα έχουμε εμπειρία και ποιότητα, και έχουμε τα δικά μας “όπλα” για να φτάσουμε στη νίκη. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα νέα παιδιά έχουν προσαρμοστεί άμεσα στη φιλοσοφία της ομάδας και νομίζω αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες επιλογές, και επιπλέον έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».



Διαβάστε περισσότερα στο SPORTACTION.GR
Keywords
Τυχαία Θέματα