ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το καλύτερο shopping

08:56 7/2/2012 - Πηγή: 24wro
Που θα ψωνίσουν όλοι όσοι βρεθούν στην αμερικάνικη μητρόπολη για το Fashion Week...

Aedes de Venustas (9 Christopher Street)

Αρώματα, σαπούνια, κεριά και ότι άλλο αρωματικό μπορεί να φανταστεί κανείς, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και μαγευτικό. Στα συν, οι δύο ιδιοκτήτες που γνωρίζουν τα πάντα για τα αρώματα και μπορούν να σας διηγηθούν μοναδικές ιστορίες…

Bookmarc (Bleecker & West 11th Street)

To βιβλιοπωλείο
του Marc Jacobs. Μικρό, γεμάτο ενδιαφέρουσες εκδόσεις και μικροπράγματα που μπορείς να αγοράσεις με 5 δολάρια (ή και λιγότερα). Ενδέχεται να δεις κι κάποιον celebrity να ψωνίζει.

Edon Manor (391 Greenwich Street)

Ιδιαίτερη μπουτίκ στην chic περιοχή της Tribeca. Εδώ, σε ένα εκλεπτισμένο περιβάλλον, δίνουν ραντεβού μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς μόδας, όπως οι Alaia, Giambattista Valli, Givenchy, Nina Ricci, Chloe, Dries van Noten και άλλοι. Θεατρική και συνάμα μίνιμαλ διακόσμηση, όπου φιλοξενούνται τα καλύτερα αξεσουάρ της αγοράς.

Rachel Ashwell Shabby Chic (117 Mercer Street)

H Ashwell εφηύρε τον όρο shabby chic για ένα χαλαρό στυλ που συνδυάζει παλιά κομμάτια, ρομαντική αισθητική και μια νότα γαλλικής εξοχής. Το κατάστημά της στη Νέα Υόρκη είναι ένας ναός στο look αυτό και σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Μοναδικό.

ΜοΜΑ Store (11 West 53 Street)

To πωλητήριο του μουσείου MoMA (Museum of Modern Art) διαθέτει μοναδικά κομμάτια από γνωστούς σχεδιαστές, αλλά και δικής του παραγωγής, βιβλία και χιλιάδες μικροπράγματα που μας ενθουσιάζουν. Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τις πασίγνωστες κούπες του με το λογότυπο του μουσείου.

Fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα