ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: Δεν κρύβω τη σχέση μου με τη Μαρία

21:47 25/5/2011 - Πηγή: 24wro
Φήμες θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού να μην είναι πια μαζί ο ίδιος ωστόσο το... διαψεύδει κατηγορηματικά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τη Μαρία αλλά δεν τη διατυμπανίζω κιόλας!» ξεκαθάρισε σε γνωστό περιοδικό.

Άλλωστε η συμμετοχή της αγαπημένης του στο video clip είναι μία απόδειξη πως κάθε άλλο παρά κρυφτούλι παίζουν : «Αυτό το έκανα για να μην μας κυνηγάνε οι παπαράτσι. Τους έδωσα λοιπόν έτοιμο υλικό.
Και τι υλικό! Εμένα και τη Μαρία αγκαλιά».

Ανατρεπτικός στις συνέντευξης τους, αποκάλυψε πως έχει πάρει ναρκωτικά όμως τώρα πλέον τα έχει κόψει «Έχω καπνίσει στη ζωή μου πολύ χασίσι. Από τα δεκαεφτά μου μέχρι τα εικοσιτέσσερα. Τώρα πίνω μόνο αλκοόλ» τονίζει.

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλαέι για το ιταλικό τραγούδι του έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, «είναι ένα τραγούδι ιταλικό. Πρώτη φορά το άκουσα στην Ιταλία. Ήμουν πολύ ερωτευμένος και ενώ δεν ξέρω γρι ιταλικά, κάτι μέσα μου έλεγε πως γράφτηκε για μένα».

Κάνοντας κάποιες αλλαγές στο στίχο και προσαρμόζοντας το στο δικό του ύφος το αφιέρωσε στη Μαρία Σολωμού καθώς όπως είπε είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την όμορφη πλευρά του έρωτα και όχι για τον πόνο που προκαλεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα