Διαψεύδει τον φυσιοθεραπευτή του ο Κλέιζα!

20:55 25/5/2011 - Πηγή: 24wro
Δηλώσεις με τις οποίες «ακύρωσε» τον φυσιοθεραπευτή του έκανε ο Λίνας Κλέιζα, επισημαίνοντας πως το ...ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στο προσεχές Ευρωμπάσκετ που θα διοργανωθεί στη χώρα του συγκεντρώνει εξαιρετικά λίγες πιθανότητες.


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν των Τορόντο Ράπτορς έσπευσε να παρέμβει άμεσα στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο φυσιοθεραπευτής του με τις οποίες τόνιζε πως
ο Λιθουανός φόργουορντ θα είναι απολύτως έτοιμος στο προσεχές Ευρωμπάσκετ που θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου, ξεκαθαρίζοντας πως η αποθεραπεία του θα διαρκέσει για ακόμα τρεις τουλάχιστον μήνες: «Ναι, διάβασα τα δημοσιεύματα. Ίσως δεν είπε αυτό ακριβώς ο γιατρός μου. Δεν είμαι έτοιμος ούτε να τρέξω ακόμα. Xρειάζομαι τουλάχιστον τρεις μήνες. Μετά από τέτοιες εγχειρήσεις δεν είσαι σε θέση να παίξεις μετά από δύο ή τέσσερις μήνες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αρχίσω νέο στάδιο αποθεραπείας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να συνεχίσω την αποθεραπεία», τα όσα είπε ο 26χρονος άσος, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως οι συμπατριώτες του δεν θα τον απολαύσουν με τα εθνικά χρώματα στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που ξεκινάει την τελευταία μέρα του καλοκαιριού.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα