Μοίραζαν συγχαρητήρια Λεμπρόν και Ντουράντ

16:30 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά τις νίκες των Χιτ και των Θάντερ αντίστοιχα...
οι δύο καλύτεροι παίκτες της βραδιάς (Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ) μοίραζαν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους, θεωρώντας πως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για να περάσουν στον τελικό της εκάστοτε περιφέρειας.


«Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Ξέρουμε πως ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε παιχνίδια, ειδικά στα playoffs, είναι να παίξουμε άμυνα. Ο ένας προσπαθεί να καλύψει τον άλλον. Όταν κάποιος νικηθεί, τότε κάποιος άλλος τρέχει να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο. Αυτό θα πει ομάδα» τόνισε εμφανώς χαρούμενος
ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς, Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, προσθέτοντας τα εξής: «Αναμφισβήτητα αντιμετωπίζουμε μία σπουδαία ομάδα, που διαθέτει κάποιες μεγάλες προσωπικότητες. Προσπαθούμε να δίνουμε στους εαυτούς μας έναν καλό κίνητρο ώστε να φτάνουμε στη νίκη. Προς το παρόν τα καταφέρνουμε, παίζοντας επιθετικά απέναντί τους, ιδίως στην άμυνά μας που είναι πολύ δυναμική. Όπως και να ‘χει, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς επαναλαμβάνω είναι πολύ καλή ομάδα».

Τα λεγόμενα του Τζέιμς όμως, δεν επιβεβαιώνονται από την ιστορία, αφού οι Σέλτικς έχουν βρεθεί άλλες εννέα φορές να χάνουν με 2-0 στα πλέι οφ κι έχουν αποκλειστεί τις οκτώ! Μοναδική φορά που ανέτρεψαν τα δεδομένα, ήταν στους τελικούς του 1969 απέναντι στους Λέικερς.

Αντιθέτως, με την χαλαρότητα των παικτών του, τα έβαλε ο Ντοκ Ρίβερς. Ο κόους των «Κελτών», τόνισε: «Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε καλύτεροι στο τέλος των περιόδων. Μας στοιχίζει αυτή η χαλαρότητα που δείχνουμε σε πολλά σημεία και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει».

Όσον αφορά τον έτερο αγώνα της βραδιάς, ο Κέβιν Ντουράντ ήταν περισσότερο ενθουσιασμένος απ΄ όσο θα έπρεπε (δεδομένου ότι ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι από τους Γκριζλς) δηλώνοντας σχετικά: «Μπράβο σε όλους. Ευτυχώς ξεπεράσαμε γρήγορα την ήττα του πρώτου αγώνα και επιστρέψαμε. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, και ξέρουμε πως πλέον θα χρειαστούμε τουλάχιστον μία νίκη στο Μέμφις για να πάρουμε την πρόκριση».

Εκνευρισμένος ο Λιονέλ Χόλινς, από την άλλη, που τα έβαλε με την έλλειψη πάθους των παικτών του. Αναλυτικά, ο προπονητής των Γκριζλς επεσήμανε: «Είχα μιλήσει στα παιδιά πριν από το παιχνίδι και το περίμενα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε συγκέντρωση και χάσαμε δίκαια. Πιστεύω αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο είναι το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε καθόλου τους ψηλούς μας».
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα