Λήξαν το θέμα Συμπιλίδη για τη Συγγρού

18:14 20/4/2012 - Πηγή: 24wro
Χαμηλά προσπαθεί να κρατήσει τους τόνους η ΝΔ...
σχετικά με τον αναβρασμό που προκάλεσε η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, να δώσει το χρίσμα στον Γιώργο Σιμπιλίδη.

Το κύμα των εσωκομματικών αντιδράσεων, τα σχόλια, η όχληση και τα δημοσιεύματα οδήγησαν σε παραίτηση τον υποψήφιο της ΝΔ στο Κιλκίς που όπως τόνισε σε δήλωσή του, μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, παραμέρισε τα προσωπικά. «Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει… Πρόθεσή μου είναι
να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.», σημείωσε ο ίδιος.
Η Συγγρού θεωρεί το θέμα λήξαν, μετά και από την πρωινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, πως τιμά την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
«Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα», λένε στενοί συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ, επαναλαμβάνοντας την αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα, εκτιμώνοντας πως η κίνηση αυτή του υποψηφίου, που ήταν εκτός ΝΔ επί 20 χρόνια, κάθε άλλο παρά να χωρίσει μπορεί πια την παράταξη.
Τις προηγούμενες ώρες οι αιχμές ήταν έντονες. Χαρακτηριστικότερη η τοποθέτηση, της Ελίζας Βόζεμπεργκ, που «κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια ενώ η αμηχανία των στελεχών του κόμματος ήταν έντονη στις δημόσιες αποστροφές τους, με πιο χαρακτηριστική τη δήλωση της επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου, πως «Ο κ. Συμπιλίδης συνδέθηκε συμβολικά με την πτώση της κυβέρνησης. Αλλά η πτώση της κυβέρνησης έχει σχέση με την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, τότε. Οπότε…»

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα