Λατρεία της Θύρας 13 για Σισέ

10:27 1/6/2012 - Πηγή: 24wro
Την λατρεία των οπαδών του Παναθηναϊκού γνώρισε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, όπου...
και βρέθηκε για να παίξει μουσική χθες (31/05) το βράδυ ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος με τη σειρά του αποθέωσε τον Σεμπάστιαν Λέτο!
Ο Γάλλος στράικερ έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση λατρείας με τους οπαδούς του «τριφυλλιού». «Παιδί της 13», που έλεγε και το πανό με το οποίο τον είχαν αποχαιρετίσει πέρυσι στην Χαλκίδα! Κάτι που είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν άπαντες
και στην χθεσινή εμφάνιση του Σισέ στο «Ακρωτήρι», όπου και ήταν dj…

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν κάποιοι πρώην συμπαίκτες του 31χρονου άσου, όπως οι πιτσιρικάδες Χάρης Μαυρίας, Σπύρος Φουρλάνος και Στέφανος Καπίνο, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα, κυρίως όμως αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι και φρόντισαν να δώσουν… γηπεδική ατμόσφαιρα στο γνωστό club.

Με διαρκείς φωνές, συνθήματα και γενικά εκδηλώσεις λατρείας φρόντισαν να αποδείξουν ότι ο Σισέ θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές τους. «Οε οε οε Τζιμπρίλ Σισέ» ήταν το σύνθημα που… μονοπώλησε την βραδιά, ενώ παράλληλα υπήρξαν αναφορές τόσο κατά του Ολυμπιακού όσο και της αστυνομίας.

Το… έλα να δεις, ωστόσο, επικράτησε όταν ο «Τζιμπρίλαρος» αποφάσισε να παίξει το γνωστό τραγούδι των «White Stripes» που έχει συνδεθεί με το σύνθημα για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Πήρε, λοιπόν, το μικρόφωνο και, μιλώντας… άπταιστα ελληνικά, άρχισε να φωνάζει «σας γαμ... ο Λέτο». Δίνοντας το έναυσμα στον κόσμο να τον ακολουθήσει και να επικρατήσει ένα πανδαιμόνιο!

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα