Με βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει το καλοκαίρι

10:13 1/6/2012 - Πηγή: 24wro
Πρώτη Ιουνίου και επίσημη αρχή του καλοκαιριού από σήμερα, με τον καιρό να...
αρχίζει σταδιακά να συμβαδίζει με την εποχή του. Οι μετεωρολόγοι περιμένουν σχετικά καλό καιρό, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της χώρας.

Για την Αττική, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω αναμένονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και
υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά κυρίως της ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 εως 29 βαθμούς κελσίου

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 εως 29 βαθμούς κελσίου

Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση, με γενικά αίθριο καιρό και λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα βόρεια ορεινά και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικη άνοδο
Keywords
Τυχαία Θέματα