Λαμπραντόρ τον πυροβόλησε στα οπίσθια

18:01 2/12/2011 - Πηγή: 24wro

Ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση ενός κυνηγού στις ΗΠΑ…
να αφήσει την καραμπίνα του κοντά στον σκύλο του. Έσκυψε να πιάσει μια πάπια και δέχθηκε πυροβολισμούς.

Εάν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος τι τους θέλεις τους εχθρούς… Ο ενθουσιασμός ενός κυνηγού από το Brigham City της Utah μετατράπηκε σε πόνο όταν δέχτηκε πυροβολισμό στα οπίσθια, ενώ κυνηγούσε πάπιες με συγγενείς του, από ένα λαμπραντόρ.
Ο λόγος για έναν 46χρονο, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ο οποίος μαζί με τον γιο και τον κουνιάδο του μπήκαν μέσα στο νερό να πιάσουν μια χτυπημένη πάπια, αφήνοντας στη βάρκα τους ένα λαμπραντόρ, την Paiper, μαζί με τις καραμπίνες τους.
Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι πως το σκυλί πυροβόλησε το αφεντικό του την ώρα που ήταν σκυμμένο μέσα στο νερό πετυχαίνοντάς τον στα οπίσθια και χαμηλά στην πλάτη.
Σύμφωνα με το Associated Press o άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνολικά 27 σκάγια αφαιρέθηκαν από το σώμα του, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Σερίφης της Κομητείας Kevin Poter, δήλωσε ότι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν περίπου δέκα μέτρα από το κυνηγόσκυλο του όταν χτυπήθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα